LAPTOP ÖNERİSİ ARIYORUM

gunesss

80+
Reaksiyon skoru
208
Ben normalde yıllardır hep masaüstü kullandım, bu yüzden aradaki farkları tahmin edebilsem de test sonuçlarına baktığımda adam akıllı bir sonuç çıkartamadım
abim için laptop arıyorum, 500GB üzeri SSD, tercihen 32 ama sorun olmaz derseniz 16GB ram da uygundur, DDR5 olsun ama mutlaka

işlemcide masaüstü gibi AMD mi tercih etmek lazım Intel mi bilemedim

Ekran kartı 4060-5060 ayarında bir şey olsa kafi

bilgisayar ile genellikle CS oynanacak, 144hz ve üzeri ekranlar daha iyi olur

internette bulabildiğim modeller:

www.hepsiburada.com/erazer-deputy-15-p1-md62764-intel-core-5-210h-16gb-1tb-ssd-rtx5060-freedos-15-6-144hz-fhd-ips-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00009FHJ60

erazer markasını ilk defa gördüm, hp victuslarda problem var diyorlar, ne almak lazım csde maksimum performans için varsa önerileriniz bekliyorum, 40-50k arası olursa süper olur, ne kadar ucuz o kadar iyi dediğim gibi tek hedef CS'de 250-300FPS+ sabit oynatması ve ısı problemi yaratmaması

Bende victus var 4060lı hall sensörü problemi var bazı modellerde bende de oldu ben çözdüm harici sıkıntısı yok şükür
alırken ekran kartı watt değerleri oluyo örnek veriyorum 4060 tır ama 60w falansa oyunda iyi performans vermez min 100w olsun ona dikkat edip alın

Bende victus var 4060lı hall sensörü problemi var bazı modellerde bende de oldu ben çözdüm harici sıkıntısı yok şükür
alırken ekran kartı watt değerleri oluyo örnek veriyorum 4060 tır ama 60w falansa oyunda iyi performans vermez min 100w olsun ona dikkat edip alın
watt muhabbetini anladım min. 90w öneriliyor,

işlemcide kafam karıştı sadece bir de erazer falan bilemedim ilk defa görüyorum

ddr5 16 ram da yeterli gelecek gibi

birde şunu da anlamıyorum

victus diyorum hall effect sorunu
loq diyorum anakart yanıyor diyorlar
erazer diyorum kalitesiz diyolar

hacı ne alalım ya :D

nası cozdun bende alırsam eger o sorunla karsılasırsam o sensoru cıkarsam sorun cozulurmu dıye dusunyorum

Log, acer falan hissiyat olarak kalitesiz bence zaten hp e göre. Erazer yeni sanırım onu pek bilmiyorum da boşver bence en çok kafana yatan hangisi şu anda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nası cozdun bende alırsam eger o sorunla karsılasırsam o sensoru cıkarsam sorun cozulurmu dıye dusunyorum
Ben direk kopardım o sensörü no problem :D

Log, acer falan hissiyat olarak kalitesiz bence zaten hp e göre. Erazer yeni sanırım onu pek bilmiyorum da boşver bence en çok kafana yatan hangisi şu anda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben direk kopardım o sensörü no problem :D
ben bır vodeoda gordum o sensoru ıptal edınce ıslemcı kendını 45wata sınırlıyormus ve sıcaklıklar tavan oluyormus
sende sınırlama vs varmı

Hocam laptop işi biraz şans işi genel olarak her markanın belli başlı kronikleri var. Ben 5 yıldır excalibur kullanıyorum çok sesli onun dışında memnunun eğer ses problem olmaz diyorsan alabilirsin piyasaya göre birazda ucuzdur fakat acayip sesli çalışıyor. Alacağın modeli redditte veya forumlarda arattırmakta fayda var o şekilde kafanda bir şekil oluşur

Hocam laptop işi biraz şans işi genel olarak her markanın belli başlı kronikleri var. Ben 5 yıldır excalibur kullanıyorum çok sesli onun dışında memnunun eğer ses problem olmaz diyorsan alabilirsin piyasaya göre birazda ucuzdur fakat acayip sesli çalışıyor. Alacağın modeli redditte veya forumlarda arattırmakta fayda var o şekilde kafanda bir şekil oluşur

araştırıyoruz bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri