G923+Shifter alınır mı?

Gelbura'ya gidip denedin mi kardeşim? Cumartesi günü showroomları açık değil.
VD6 'ya sadece direksiyon, motor ve pedallar hakkında fikrin olsun diye bak dedim zaten Hafta içi bir gün uğra istersen. VD6 ile VD4 birebir aynı direksiyonu kullanıyor. Aralarındaki fark sadece tork farkı. Eğer beğenirsen Euas isimli ithalatçıdan VD4 modelini alırsın. Onun fiyatı peşin 20.000 TL, 25.000 TL taksitli.

vd6 ya gidip bakamadım pazartesi gidip bakacağım

Çok uzun süredir g27 kullanıyorum o kadar zaman oldu ki aldığım dönem sıfırı hala üretiliyordu bende sıfır almıştım :D Artık emekliye ayırma zamanı geldi. Ses konusunda rahatsız değilim komşu derdim yok ve evde tek yaşıyorum yani dişli olması benim için problem değil. Oyun oynarken duymuyorum zaten.

Kayışlı bir set istemiyorum hissiyatını beğenmedim ikinci el tercih etmeyeceğim için pek bir kayışlı opsiyonum da yok gibi. DD set denedim, pürüzsüzlüğü güzel fakat torku fazla geldi üstüne çok maliyetli. Kesinlikle 3 pedal ve shifterlı bir paket arıyorum, moza r3 ise g923ün fiyatının hem çok üstünde hem 2 pedal hemde vites yok, full paket olarak alırsam g923ün fiyatını katlıyor.

Profesyonel bir oyuncu değilim en büyük amacım ets sonrasında yeni çıkacak fh6 için hazırlık yapıyorum o yüzden üst düzey bir şeye ihtiyacım yok zaten çok da anlamıyorum.

(aktif olarak araba kullanan biri olarak dd setler elimi arabadan çok daha fazla yordu o yüzden temkinliyim)
23k ya moza r3 alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vd6 ya gidip bakamadım pazartesi gidip bakacağım
pxn alınmaz o bütçeye, bu bütçede moza r3 dışı set alınmaz

23k ya moza r3 alınır.

Hocam marka sempatizanlığı yapmayalım. PXN'in yeni VD serileri Moza ile aynı fabrikada aynı üretim şartlarında üretiliyor. Ne bakımdan alınmaz? 2. el içinse Moza'nın da sarı sitede G29'un binde biri kadar ilanı yok. İnsanlar G29 dışında bir şey bilmiyor.

Şu Moza'yı gözünüzde büyütüyorsunuz. Bu adamlar 5-6 sene öncesine kadar yalnızca selfie çubuğu yapan bir firmaydı. Reklama çok fazla bütçe ayırdılar diye siz de premium bir marka sandınız heralde.

Moza, PXN ve Simagic markalarının tüm ürünleri Lite Star Game isimli OEM üreticisinin fabrikasında üretiliyor. PXN'in VD setleri Mozalardan daha yeni üretim olduğu için kronik sorunları yok!

Hocam marka sempatizanlığı yapmayalım. PXN'in yeni VD serileri Moza ile aynı fabrikada aynı üretim şartlarında üretiliyor. Ne bakımdan alınmaz? 2. el içinse Moza'nın da sarı sitede G29'un binde biri kadar ilanı yok. İnsanlar G29 dışında bir şey bilmiyor.

Şu Moza'yı gözünüzde büyütüyorsunuz. Bu adamlar 5-6 sene öncesine kadar yalnızca selfie çubuğu yapan bir firmaydı. Reklama çok fazla bütçe ayırdılar diye siz de premium bir marka sandınız heralde.

Moza, PXN ve Simagic markalarının tüm ürünleri Lite Star Game isimli OEM üreticisinin fabrikasında üretiliyor. PXN'in VD setleri Mozalardan daha yeni üretim olduğu için kronik sorunları yok!
Yazılım desteği Moza kadar iyi değil ve hala eksikleri çok pxn geriden geliyor, ileride geçerse o zaman da pxn öneririz ben objektif yaklaşıyorum. Şuan alınması gereken moza r3 dür.

Yazılım desteği Moza kadar iyi değil ve hala eksikleri çok pxn geriden geliyor, ileride geçerse o zaman da pxn öneririz ben objektif yaklaşıyorum. Şuan alınması gereken moza r3 dür.
Yazılımında pedallar için kalibrasyon ayarı hariç bir eksik yok hocam. Onu da pedallara resetleme tuşu koydukları için getirmediler sanırım. Onun dışında PXN SimRacing yazılımı gayet stabil çalışıyor. Tanımadığı ve çalışmadığı oyun olmadı şimdiye kadar. Moza'nın sorun çıkardığı The Crew Motoferst'te dahi çalışıyor. Bunlar giriş seviyesi modeller zaten hangi giriş seviyesi kullanıcı Pithouse'daki Hz değerlerine ihtiyaç duyacaktır? Bunlara ihtiyaç duyanlar daha üst seviye modellere yöneliyor zaten.

Ayrıca Moza'nın stabil çalışan firmware sayısı kısıtlı. Her sürümde başka bir şeyi bozuyorlar :)

Son düzenleme:
23k ya moza r3 alınır.

Hocam 23e moza alıp bi debriyaj bi vites parası daha vereceğim, R3 30dan aşağı bir masraf olmayacak yani. Hem o kadar bütçem yok olsa bile direksiyon setine şuanlık o kadar para vermezdim.

Hocam 23e moza alıp bi debriyaj bi vites parası daha vereceğim, R3 30dan aşağı bir masraf olmayacak yani. Hem o kadar bütçem yok olsa bile direksiyon setine şuanlık o kadar para vermezdim.
Hocam sizin bütçenize tek uygun set V10 Pro. Satıcı ile görüşün bakalım belki indirim de yapabilir.

Geri