Yardım Raijintek Cratos Lite 850W 80+ GOLD ATX 3.1 PCIe 5.1 Alınır mı ?

JaeSun

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
3500

Yukarıdaki sitede bulunan güç kaynağı sizce alınır mı arkadaşlar. Ryzen 7 7800x3D - Rx 9070xt 'li bir sistem dizdim herşeyi aldım fakat psuya fazla bütçem kalmadı maksimum 3.5 - 4 zorlayabilirim. O fiyat bandında bunu buldum sizce iyi mi? ?

Kötü. Lite olmayan modeli al. Güzelim sistemine yazık etme.

Yukarıdaki sitede bulunan güç kaynağı sizce alınır mı arkadaşlar. Ryzen 7 7800x3D - Rx 9070xt 'li bir sistem dizdim herşeyi aldım fakat psuya fazla bütçem kalmadı maksimum 3.5 - 4 zorlayabilirim. O fiyat bandında bunu buldum sizce iyi mi? ?
Alnabilir. Yalnızca boştayken fan açıp kapatma sorunu var. Ses kısmı sorun olmazsa olabilir dediğim gibi.

4K'ya kadar başka öneriniz varsa tavsiyelere açığım arkadaşlar

hocam siz bilirsiniz ama ben olsam biraz daha bekler bütçe arttırır bu modeli alırdım güç kaynağıda malum önemli karar sizin

Lite baya kötü C- tier bir model tier liste göre. O paraya daha iyi A tier psular var delta gibi.

Lite baya kötü C- tier bir model tier liste göre. O paraya daha iyi A tier psular var delta gibi.
Hangisi mesela link atar mısınız ben bakınca bulamadım hep bilmediğim markalar çıkıyor

Yani cratos lite alsam sorun olmaz değil mi japon kondensatör kullanıldığı yazıyor ve 6 adet korumasıyla birlikte geliyor eğer palavra değilse :D
Palavra değil. Tüm elektrolit kapasitörler gerçekten japon lakin Elite kalitesinde. 2. sınıf denebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri