Arslan448
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
ben incelemesine baktım ekran batarya ve sensörlerde iyileştirme yapmışlar. En önemlisi bence kordonu değiştirilebilir olması.gecen bunun full metali ultrası sanırım 999 du ne farkı var ki usta bilmediğimden
normal fiyat 1700 lerde sen bilirsin.sağol reis 30tl indirim olmasa nasıl alırdık
1500 civarlarına da var fiyatta çok fazla indirim yok (50TL)ben incelemesine baktım ekran batarya ve sensörlerde iyileştirme yapmışlar. En önemlisi bence kordonu değiştirilebilir olması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normal fiyat 1700 lerde sen bilirsin.
Daha iyi olanı Ultra değil mi, yani iyileştirme yapılanı?ben incelemesine baktım ekran batarya ve sensörlerde iyileştirme yapmışlar. En önemlisi bence kordonu değiştirilebilir olması.
akakçe kullanmanı öneririm hocam forumu boşa meşgul etme indirim yok üründeben incelemesine baktım ekran batarya ve sensörlerde iyileştirme yapmışlar. En önemlisi bence kordonu değiştirilebilir olması.
Ultra modelinde kordon değişiyorben incelemesine baktım ekran batarya ve sensörlerde iyileştirme yapmışlar. En önemlisi bence kordonu değiştirilebilir olması.