🔥İndirim 5070 27.999 TL ÇÖK!!

Linki attım hocam işte olan ortada, bende severim kendisini ilk mesaja da bakarsanız sorunlu bir marka demedim bu modelde almayın diyorum. Marka bazlı sevsem de bu modelde çuvallamış gibi duruyor. Pny kötü marka diyemem ama şimdilik 5070 de pas geçin.
"The thermography impressively demonstrates that the voltage converter areas of the PNY RTX 5070 OC reach temperatures of over 100 °C on the back of the PCB and even exceed this at individual contacts. Although these values are not critical for the DrMOS components used in the short term, as they can tolerate 150 °C according to the specification, they pose a considerable risk for the surrounding components.
Kaynak:
ula bu nasıl olabilir adamlar a6000 h100 gibi milyonluk kartları falan rebrandliyor nasıl 5070i böyle çıkarırlar şansa bak ya. Arkadaşa pc dizerken ucuz ekran kartı bulamamıştık son gaming gecesi 23.5a 5060tidansa 27e 5070 diyip aldırdım. Sıkıntı çıkarsa uğraş dur şimdi.

ula bu nasıl olabilir adamlar a6000 h100 gibi milyonluk kartları falan rebrandliyor nasıl 5070i böyle çıkarırlar şansa bak ya. Arkadaşa pc dizerken ucuz ekran kartı bulamamıştık son gaming gecesi 23.5a 5060tidansa 27e 5070 diyip aldırdım. Sıkıntı çıkarsa uğraş dur şimdi.
sıkıntı çıkmaz ya , anca sıcaklık takıntısı olan birine batar bence

Sff nedir beyler
Açılımı small form factor. Konu bu gpu olunca daha kısa, daha ince, daha az slot kaplayan olarak düşünebilirsiniz. O yüzden kart biraz daha sıcak çalışabilir. Kısacası küçük kasalar için aslında.

Son zamanlarda hangi kartı alsam coil whine var cs, valo gibi yüksek fps veren oyunlarda eskiden bu kadar sık yoktu bir denemediğim gigabyte kaldı. Sırf şu sebepten alıp deneyesim var.

2 aydir Sff egale 5070 O.C kullanıyorum 11.85 VRAM'ı sonuna kadar kullanarak BF6'da 2k ultrada akıcı ve en yüksek 71-72 derece sıcaklıkta takılıyorum AMD gibi +20-25 hotspot da yok hotspot değeri 76 derece CS2 2k yüksek ayarlarda gördüğüm maksimum değer 66- 69 derece 1080p-2k lowda 58-61 derece kaç olmalı 55 mi onun için 39-42 bine aouros almalısıniz işinizi görür.

Son zamanlarda hangi kartı alsam coil whine var cs, valo gibi yüksek fps veren oyunlarda eskiden bu kadar sık yoktu bir denemediğim gigabyte kaldı. Sırf şu sebepten alıp deneyesim var.
Hocam bir yerde a veya a+ tier seviyesinde olan psu alırsanız cw sorunu kalkar diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum

Bu kartı 2-3 ay önce vatanın bu sistemi ile birlikte almıştım. Kasaya ayrıca 360mm sıvı soğutma taktım ve oynadığım oyunları 2k full grafiklerde oynuyorum. Arc raiders' ta 2k full grafik ayarları ile ortalama 100-110 fps alırken gpu sıcaklık değeri 60-65 arası geziyor ki bence makul sıcaklık değeri bunlar. Sıcaklık ile ilgili yapılan yorumlar beni şaşırttı.

Arkadaşlar Wİndforce serisi 5000 serisinde gayet soğuk çalışıyor ön yargılı davranmayın GÜnde ortalama 3 sistem toplayan biriyim Testlerini yapıyorum 10dk furmark testi 73 derece kartın kapalı kasada ortam sıcaklık 24 derece haberiniz ola

Ocak 24'den beri PNY 4070 super var. Bir sorunla karşılaşmadım.

Bu kartı 1 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. Boş zamanlardımda ultra ayarlarda 5-6 saat BF6 oynadığım oluyor. 57-58 derecenin üstüne çıktığını görmedim. Arkadaşım 7-8k fazla vererek daha üst segment kart aldı. Onun da ısı değerleri benzer ve aynı fpsi alıyoruz. Kartın kalitesiyle ilgili dedikleriniz 5-6 sene öncesine kadar daha geçerli verilerdi. Gelişen teknoloji ile birlikte bu kartlara hiçbir şey olmaz. Aynı kartla 7-8 sene mining yapan tanıyorum. Demem o ki bütçeniz azsa bu fiyatlara alınabilecek gayet keyifli bir kart. 5-6 derece daha serin çalışsın diye üst segmentlere 7-8k daha fazla bayılmaya gerek yok. Ha bütçen vardı gider istediğin kartı alırsın, benim dediğim bütçesi kısıtlı olanlar için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri