oturma kısmı cok dar geldi bana exvega nın o dayama mınderını koyunca totoyu koymaya yer kalmıyor.Andromeda modeli öyle ama bu modeli o derece iyi mi bilmiyorum.
oturma kısmı cok dar geldi bana exvega nın o dayama mınderını koyunca totoyu koymaya yer kalmıyor.Andromeda modeli öyle ama bu modeli o derece iyi mi bilmiyorum.
ilk defa gördüm onu yorum yapmam yanlış olur ama sanki küçük birazClaw's a göre nasıl
benım paylastıgım lınkde kı daha ıyı yadün 15li plus alacaktım almadım şimdi de bu indirime girmiş nasıl alınır mı
Andromeda modeli öyle ama bu modeli o derece iyi mi bilmiyorum.
o deri heralde çok kafama yatmadı ayrıca akşam belki clawslar indirime girer onu da bekleyecem olmassa 1. exvegayı 2 xdriveyi alacağımbenım paylastıgım lınkde kı daha ıyı ya
bende aldım bakalımŞansımı denemek istedim ve aldım. Belki akşam iptal çeker claws alırım ama bu fiyata çok uygun geldi exvega için. Umarım pişman etmez
oturma kısmı deri değiş hocam. sırtı deri sadece. Daha doğrusu oturma yeri hariç her yeri deri.o deri heralde çok kafama yatmadı ayrıca akşam belki clawslar indirime girer onu da bekleyecem olmassa 1. exvegayı 2 xdriveyi alacağım
Görüntü olarak xrancer oturma yeri daha konforlu duruyor. Bakalım yorumunuz ne olacakben aldım koltuğu Xrancer Premıo Black Oyuncu Koltuğu gelince detaylı olmasada inceleme atarım buraya.
Ben kullaniyorum bir seneden fazla oldu memnunumAndromeda modeli öyle ama bu modeli o derece iyi mi bilmiyorum.