furkangorur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,179
M2 rubber ile altına destek koydum, eğilmesi azaldı ama hala biraz eğik duruyor. Sorun olur mu?
hocam anakart modeliniz nedir tam olarak? b850m plus wifi mi?M2 rubber ile altına destek koydum, eğilmesi azaldı ama hala biraz eğik duruyor. Sorun olur mu?
Alıntıyı görüntüle
Wifi olmayan modeli evethocam anakart modeliniz nedir tam olarak? b850m plus wifi mi?
Vidaları tam sıkınca sorun olacak gibi eğik duruyorduSorun olacak seviye de değil
Vida yuvası çok mu yüksek? Ortadan eğildiğine göre ya yüksek yada soğutucu çok bastırıyor ssd'yeWifi olmayan modeli evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vidaları tam sıkınca sorun olacak gibi eğik duruyordu
hocam benim arkadaşta wifi olan modeli var armory crate de sorun yaşıyor. anakartı görmüyor rgb efektleri çalışmıyor. sizde böyle bir durum var mıWifi olmayan modeli evet
Vidaları tam sıkınca sorun olacak gibi eğik duruyordu
evet ben de öyle düşünüyorum. soğutucu çok bastırıyor ssd'ye. bide bazı ssd'lerde üzerine ince de olsa metal bir soğutma tabaka bulunuyor. kingston kc3000 1tb modeli benim. üzerindeki metalde eklenince kalınlığı biraz daha artıyor. belki bu da etki ediyordurVida yuvası çok mu yüksek? Ortadan eğildiğine göre ya yüksek yada soğutucu çok bastırıyor ssd'ye
Tamamen sıkmasak da olur aslında
m2 rubber ile eğilmeyi azaltım baya ama hala azıcık eğiklik var.hocam benim arkadaşta wifi olan modeli var armory crate de sorun yaşıyor. anakartı görmüyor rgb efektleri çalışmıyor. sizde böyle bir durum var mı
evet ben de öyle düşünüyorum. soğutucu çok bastırıyor ssd'ye. bide bazı ssd'lerde üzerine ince de olsa metal bir soğutma tabaka bulunuyor. kingston kc3000 1tb modeli benim. üzerindeki metalde eklenince kalınlığı biraz daha artıyor. belki bu da etki ediyordur
Doğru ama Pek dert değil ya. sıfır anakartlar bile yamuk geliyor artıkArkadaşlar pcb nin ok gibi düz olması lazım, ısınan cihaz zamanla soğuk lehim tarzı minik sorunlardan dolayı problem yaşatabilir gibi geldi bana