cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 361
selamalr 2.el xbox aldım nelere bakmalıyım onaylamadan
Hangi xbox hocam öncelikle?selamalr 2.el xbox aldım nelere bakmalıyım onaylamadan
series sHangi xbox hocam öncelikle?
nasılilk once icinin acılıp acılmadgına bakmak lazım
Hocam bende 3 yıl kullanıp sattım.Öncelikle arka kısmında beyaz dikdörtgen bantlar var onlar açılmamış olmalı.Açılmışsa iade et yok temizlik içindi falan dinleme.Sonra fan sesini duymaman lazım sadece kulağını dayadığında duyacağın seviyede olmalı o da çok az olmalı kulağını dayasan bile.Bunlara bak portlarında sorun var mı diye bak içine sindiyse hayırlı olsun.series s
Niye temizlik veya macun yenileme için konsolun içi açılmıyor mu saçma sapan yorumlar yapmayın.Hocam bende 3 yıl kullanıp sattım.Öncelikle arka kısmında beyaz dikdörtgen bantlar var onlar açılmamış olmalı.Açılmışsa iade et yok temizlik içindi falan dinleme.Sonra fan sesini duymaman lazım sadece kulağını dayadığında duyacağın seviyede olmalı o da çok az olmalı kulağını dayasan bile.Bunlara bak portlarında sorun var mı diye bak içine sindiyse hayırlı olsun.![]()
Hocam bende 3 yıl kullanıp sattım.Öncelikle arka kısmında beyaz dikdörtgen bantlar var onlar açılmamış olmalı.Açılmışsa iade et yok temizlik içindi falan dinleme.Sonra fan sesini duymaman lazım sadece kulağını dayadığında duyacağın seviyede olmalı o da çok az olmalı kulağını dayasan bile.Bunlara bak portlarında sorun var mı diye bak içine sindiyse hayırlı olsun.![]()
Saçma değil direkt değerini yarıya düşürecek bir şey açılmış olması.Niye temizlik veya macun yenileme için konsolun içi açılmıyor mu saçma sapan yorumlar yapmayın.
attım foto dogrumu hocamSaçma değil direkt değerini yarıya düşürecek bir şey açılmış olması.
İçi açılmış bunun
Açılmamış gözüküyor bantlar var.Usb portlarına tek tek bak gamepad i kablo ile bağla her usb portuna bak düzgün mü diye.Fan sesine de bak dediğim gibiyse sorun yok .
Nasıl işlem yapıldığı belli değil hocam.Sıkıntılı bir durum.Niye temizlik veya macun yenileme için konsolun içi açılmıyor mu saçma sapan yorumlar yapmayın.
nereden anladınİçi açılmış bunun