Yardım Gaming Laptoplar Alınır Mı?

Rs.YnsV3

80+
Reaksiyon skoru
83
Herkese Selamlar, Ben şahsen söylüyorum bir masaüstü insanı değilim. 2 kere denemiş birisi olarak söylüyorum masaüstü pc işlerini gerçekten yapamıyorum ve beni çok zorluyor parçalar,kablolar vs gibi durumlar.
açıkçası tek bir hedefim var, rahat bir şekilde istediğim oyunları oynayabilmek ve istediğim şeyler 900 fps almak,600 fps almak gibi şeyler değil öyle, sadece akıcı bir şekilde laptop prize takılıyken oyunlarımı oynayabilmek.
sizce alınır mı?

evet
ama bütçe önemli

Ben hep Laptop aldım reis. Yeri olana iyi masa üstü. Benim hanımın gözüne Laptop bile batıyor. Çocuk musun sen diyor ya.... 🫥

Ben hep Laptop aldım reis. Yeri olana iyi masa üstü. Benim hanımın gözüne Laptop bile batıyor. Çocuk musun sen diyor ya.... 🫥
valla reis bendede yer yok aynen dediğin gibi, odamı daha geniş ve ferah tutabilmek istiyorum bende aynı şekilde.
peki memnun musun? kullanması keyifli mi laptopun? :)

valla reis bendede yer yok aynen dediğin gibi, odamı daha geniş ve ferah tutabilmek istiyorum bende aynı şekilde.
peki memnun musun? kullanması keyifli mi laptopun? :)
Mümkünse 17,3 İnç al. Yaşlanınca daha net görmek için iyi olur. Bazen keşke bütçeyi attırıp 17,3 İnç alsa imişim diyorum. Ben ek klavye de aldık Laptop hala sıfır gibi duruyor. Ben keyif alıyorum açıkçası. Sana şu soğutmayı da tavsiye ederim. Yeni aldım çok memnunum.
20251114_203654.webp

reis sence peki PlayStation 5 Slim Almak Mı Daha Mantıklı Yoksa Gaming Laptop Mu?
Reis ben Gaming Laptopcuyum. Her çeşit işini görür. Sadece oyun ile sınırlı kalmazsın. Yeri gelir kaçak oyun kurarsın. Kolda bence Bi fifa mortal kombat tarzı oyunlar oynanır. Gerisini nasıl oynuyorlar aklım almıyor. Klavye fare ile oynamak daha konforlu bence. Ama bu benim bakış açım 😇

Reis ben Gaming Laptopcuyum. Her çeşit işini görür. Sadece oyun ile sınırlı kalmazsın. Yeri gelir kaçak oyun kurarsın. Kolda bence Bi fifa mortal kombat tarzı oyunlar oynanır. Gerisini nasıl oynuyorlar aklım almıyor. Klavye fare ile oynamak daha konforlu bence. Ama bu benim bakış açım 😇
bencede haklısın reis, bana laptop muhtemelen oyun dışında işlerdede lazım olacaktır zaten diye düşünüyorum :)

Mümkünse 17,3 İnç al. Yaşlanınca daha net görmek için iyi olur. Bazen keşke bütçeyi attırıp 17,3 İnç alsa imişim diyorum. Ben ek klavye de aldık Laptop hala sıfır gibi duruyor. Ben keyif alıyorum açıkçası. Sana şu soğutmayı da tavsiye ederim. Yeni aldım çok memnunum.
Alıntıyı görüntüle
laptopi bu kadar uzaga koyup harici klavye kullanmak suna benziyor : bu noktada git masasustu al ngl gng

Ekler

• mobile-workstation.webp
    mobile-workstation.webp
    35.8 KB · Hit: 26
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye