RDR2 düşük fps sorunu

bende 9060xt yle aynı sorunu yasıyorum full ayarlarda 2k da 50 fps veriyor youtubeden testlere baktıgımda ise rdr de 9060xt 110-120 fps veriyo format dahi attım sırf bunun için gene düzelmedi aynı sorun f1 25 ve witcher 3 de de var. benım kartım optimize olmayan ayarlarda yuksek fps vaadeden bir kart verdiğim paranın karşılığını almak istiyorum bu yuzden optimize ayarları hiç denemdim belki o şekilde düzelir ancak sanmıyorum ve olsa bile ben full ayarlarda oynamak için verdim bu paraya daha hala çözüm bulabilmiş değilim. 2 kere format attım birinde sapphirenin sitesinden digerinde amd nin kendi sitesinden driverleri yukledim ancak gene düzelmedi. benim suanlık bu sorunu yasadıgım oyunlar f1 25 rdr2 ve witcher 3 oyunların hepsi orjinal eğer çözümü bulursanız benide bilgilendirir misiniz
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum, bu sistemler için az para vermiyoruz. Umarım çözümü olan bir sorundur, hatalı ürün almış olmak istemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dosya dogrulama yapabılıyorsan daogrulamayı dene ve bırde optiscaler vb program falan mı kurmayı denedın
Optiscaler ne onu bile bilmiyorum

yanı aynı laptopmu bılemem ama bılesenler aynı sankı normal verdıgı fps bu gıbı

inanın bende bu kadar beklemezdım valla k
Ama rdr2 yeni bir oyun değil ki, bu kadar düşük olmamalı.

The last of us part 1 200 fpslerde oynadım (çoklu kare oluşturma ile) ama çoklu kare oluşturmayı kapatsam bile 80-100fps veriyordu ve grafikler rdr2den daha gerçekçiydi

Ama rdr2 yeni bir oyun değil ki, bu kadar düşük olmamalı.

The last of us part 1 200 fpslerde oynadım (çoklu kare oluşturma ile) ama çoklu kare oluşturmayı kapatsam bile 80-100fps veriyordu ve grafikler rdr2den daha gerçekçiydi
yınede yakın fpsler hocam keske rockstar gtaya yaptııgı gıbı rdryı de yenılese

Hocam bu cidden dusuk arkadasim kasada(belki o yuzdendir) 5070 ve 7 7800x3d de daha fazla alıyor onun ayarlarda her sey full 2 k

Hocam bu cidden dusuk arkadasim kasada(belki o yuzdendir) 5070 ve 7 7800x3d de daha fazla alıyor onun ayarlarda her sey full 2 k
Bendeki ekran kartı 175w da çalışıyor. Kasa ile arasında baya fark vardır herhalde.

Ayarlar en yüksekteyse düşük fps normal. Başta MSAA olmak üzere bazı ayarları kapatman gerekiyor. MSI afterburner açarak kullanımları takip etmelisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri