HL3 duyurulmadı, söylentiler.

Arif0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
HL3 kasımda duyrulcak dendi gabe follower, steam machine duyrusu vs vs
Hoca duyrulmadı, valve erteledi belkide. Erteleyince duyuru geçmiyolar drek duyurmuyolar. Hatta duyuru olcakmı bilmiyoruz bile. Bi tweet bile atabilirler, HL3 çıktı diye : )
11 aralık tarihi attı şimdide biri. GOTY gününe duyuru olur diye ama HL3 gibi bi markayı vana böyle bir yerde duyurur gibi düşünmüyorum.
Sizin düşünceleriniz neler ?
1764622931206.webp

HL3 kasımda duyrulcak dendi gabe follower, steam machine duyrusu vs vs
Hoca duyrulmadı, valve erteledi belkide. Erteleyince duyuru geçmiyolar drek duyurmuyolar. Hatta duyuru olcakmı bilmiyoruz bile. Bi tweet bile atabilirler, HL3 çıktı diye : )
11 aralık tarihi attı şimdide biri. GOTY gününe duyuru olur diye ama HL3 gibi bi markayı vana böyle bir yerde duyurur gibi düşünmüyorum.
Sizin düşünceleriniz neler ?
Alıntıyı görüntüle
Mike Shapiro sene başında umutlandırdı.Bence valve bu sene duyuracak 1 ay içinde.Bu sefer de olmazsa birdaha zor. HOPIUM ADMINISTERED

Ekler

• 5544.webp
    5544.webp
    26.8 KB · Hit: 14
Gameawardsda Steam sponsorluğu varsa ufak bir ihtimal verebilirsin

steam machine satışa çıkmadan birkaç hafta önce duyurulur. steam machine 2026 başlarında çıkacak. Bu yüzden hl3 En erken 2 3 hafta içinde duyuru yapılır diye düşünüyorum.

Mesela

Ekler

• IMG_0303.webp
    IMG_0303.webp
    101.2 KB · Hit: 23
Ne hype yarattılar be isteseler çoktan çıkartırdılar

Vana tamamen bitmeden çıkarmaz. Bide vana genelde hype yaratmıyo ki : D
HL Alyx'i tweet atarak duyurdular KJVDNS
Bu adamların sağı solu belli olmaz ama eğer duyuru gelirse oyun kısa süre içinde çıkıyor bitmeden duyurmuyorlar

HL3 balondur. Hayatında HL2 oynamamış insanlar sırf sosyal medya da gördüğü memeslerden etkilenerek HL3 e sevgi duyuyor.

HL3 hope memesleri paylaşanlara hayatlarnıda kaç saat hl2 oynadıklarını yüz yüze sormak isterim :D HL2 üzerinden konuşursak mevcut oynayış biçimi ile çıkarsa bile insanlar sırf sizin memeslerinizi gördüğü için merak edip oynayacak onun dışında kitlesi 50k yı geçmez. Çünkü kitlesi yaşlandı. HL2 2004 yılında çıktı...

HL3 abartmayın.

Yazar notu; HL1 her zaman daha iyiydi. Fakat ZAMANINDA İYİYDİ. Günümüzü değerlendirirsek HL3 çöpten ibarettir. Valvenin bu oyunu çıkartmama sebebi belli. Çıkartsa HL1 ve HL2 oynayan kişilere verdiği zevki HL3 ile veremeyecek çünkü 2004 yılında değiliz. Devir değişti, teknoloji değişti, insanlar hızlı oyunları tüketme peşinde.

Son düzenleme:
Sert konuşacağım HOLD ON! Eğer yaşınız 30 üzerinde değilse HL3 hiçbirinizi alakadar etmiyor. HL serisi asla çok iyi bir oyun olmadı. Ortalama üzerinde idi ve efsane olmasının çok farklı sebepleri vardı. Ayrıca üzülmeyin ama Gordon Freeman neden bu kadar ikonik anlamıyorum. Skyrimde yarattığın içi boş bir karakterden hiçbir farkı yok. Sonuç olarak HL3 duyurulsa ne olur duyurulmasa ne olur. Çıkarsa yaratacağı bir devrim olursa alır destekleriz.

HL3 balondur. Hayatında HL2 oynamamış insanlar sırf sosyal medya da gördüğü memeslerden etkilenerek HL3 e sevgi duyuyor.

HL3 hope memesleri paylaşanlara hayatlarnıda kaç saat hl2 oynadıklarını yüz yüze sormak isterim :D HL2 üzerinden konuşursak mevcut oynayış biçimi ile çıkarsa bile insanlar sırf sizin memeslerinizi gördüğü için merak edip oynayacak onun dışında kitlesi 50k yı geçmez. Çünkü kitlesi yaşlandı. HL2 2004 yılında çıktı...

HL3 abartmayın.

Yazar notu; HL1 her zaman daha iyiydi. Fakat ZAMANINDA İYİYDİ. Günümüzü değerlendirirsek HL3 çöpten ibarettir. Valvenin bu oyunu çıkartmama sebebi belli. Çıkartsa HL1 ve HL2 oynayan kişilere verdiği zevki HL3 ile veremeyecek çünkü 2004 yılında değiliz. Devir değişti, teknoloji değişti, insanlar hızlı oyunları tüketme peşinde.
İlk ve ikinci oyunu da en az 3 kere bitirdim. Oyunları zamanında değil, zamanından sonra oynadım. Olay hangi oyunun güzel olduğunda değil. Bu adamlar ne zaman bi oyun çıkarsa teknoloji devi olarak çıkıyor. Yani sektöre ayrı bir olay katıyor. Hl1 98 de yüksek grafikli hikayeli fps oyun, Hl2 2004 e göre inanılmaz fizik motorlu source ile çıktı. Hl3 çıkarsa gene bi devrim niteliğinde teknolojik gelişim ile çıkar. Zaten insanlar hikaye ve karakterden çok, HL serisini oynanışı ile seviyor. Ben haala HL 1 ve 2 yi açınca sıkılmadan oynayabiliyorum. Oynanışı zevkli çünkü. Zaten HL'ı oynanış harici karakter ve hikaye ile negatif eleştiriyorsanız o zaman oyunu cidden oynamadığınızı gösterirsiniz : D

Bide gordon zaten mükemmel bi karakter değil, ikonik bir karakter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri