Hocam ram ekran kartı hariç diğer parçalar sıfır alıp onları ikinci el de alabilirsiniz gibi arkadaşıma 35k ya dolu dolu rtx 3080 li sistem topladık 1tb ssd 32 ram falanAnladım.Ben bir Vatan,incehesap,gaminggentr vb.sitelere bakayım belki güzel bir sistem bulurum.
@jombo
En alınabilir 45k hali bu
İkinci el alamam, şirkete fatura kestireceğim.Hocam ram ekran kartı hariç diğer parçalar sıfır alıp onları ikinci el de alabilirsiniz gibi arkadaşıma 35k ya dolu dolu rtx 3080 li sistem topladık 1tb ssd 32 ram falan
rtx 3080 sıfır ne kadar hocam?Hocam ram ekran kartı hariç diğer parçalar sıfır alıp onları ikinci el de alabilirsiniz gibi arkadaşıma 35k ya dolu dolu rtx 3080 li sistem topladık 1tb ssd 32 ram falan
24 bin civarırtx 3080 sıfır ne kadar hocam?
Ssd çok kötü43.309,67
Alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el alamam, şirkete fatura kestireceğim.
Zamanım yok yarın akşama kadar sipariş girmeliyim.
Anladım teşekkürler, yarına kadar daha iyisini bulamazsam attığınız şekilde sipariş edeceğim.Ssd çok kötü
İşlemci soğutucu harika ama bu işlemciye göre fazla
Anakart Ram ve kasada düşük segment
Size attığım 45k sistemde en azından her parça iyi kalitede hatta ileride bütçe çıkarsa 5060 satıp 5060 ti veya 5070'e geçebilirsiniz.
32 GB Ram'e ihtiyacım var fazlasıyla aşıyor bütçemi.Net bütçen ne kadar bilmiyorum ancak bu sistem attığına göre cok daha iyi bir sistem.Hem Tİ hem 16GB ekran kartına sahip.İnternet sorunu nedeniyle vatan,itopya,gaming.gen,gamegaraj gibi sitelere giremedim.
![]()
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunu alması daha iyi. Parçaları kaliteli.Net bütçen ne kadar bilmiyorum ancak bu sistem attığına göre cok daha iyi bir sistem.Hem Tİ hem 16GB ekran kartına sahip.İnternet sorunu nedeniyle vatan,itopya,gaming.gen,gamegaraj gibi sitelere giremedim.
![]()
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
32 Ram olması lazım arkadaşlar, bütçem 45.000 TL.
32 Ram olması lazım arkadaşlar, bütçem 45.000 TL.