R5 7500F, RTX 5060 8GB, 32GB Ram, 43.254 TL'ye alınır mı?

cuma günleri incehesapta bazen indirimler oluyor, zamanın varsa bu cuma yı bekle istersen

Anladım.Ben bir Vatan,incehesap,gaminggentr vb.sitelere bakayım belki güzel bir sistem bulurum.

@jombo
Hocam ram ekran kartı hariç diğer parçalar sıfır alıp onları ikinci el de alabilirsiniz gibi arkadaşıma 35k ya dolu dolu rtx 3080 li sistem topladık 1tb ssd 32 ram falan

En alınabilir 45k hali bu

43.309,67

Alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ram ekran kartı hariç diğer parçalar sıfır alıp onları ikinci el de alabilirsiniz gibi arkadaşıma 35k ya dolu dolu rtx 3080 li sistem topladık 1tb ssd 32 ram falan
İkinci el alamam, şirkete fatura kestireceğim.
Zamanım yok yarın akşama kadar sipariş girmeliyim.

Ekler

• sees.webp
    sees.webp
    46.5 KB · Hit: 13
43.309,67

Alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el alamam, şirkete fatura kestireceğim.
Zamanım yok yarın akşama kadar sipariş girmeliyim.
Ssd çok kötü
İşlemci soğutucu harika ama bu işlemciye göre fazla
Anakart Ram ve kasada düşük segment

Size attığım 45k sistemde en azından her parça iyi kalitede hatta ileride bütçe çıkarsa 5060 satıp 5060 ti veya 5070'e geçebilirsiniz.

Ssd çok kötü
İşlemci soğutucu harika ama bu işlemciye göre fazla
Anakart Ram ve kasada düşük segment

Size attığım 45k sistemde en azından her parça iyi kalitede hatta ileride bütçe çıkarsa 5060 satıp 5060 ti veya 5070'e geçebilirsiniz.
Anladım teşekkürler, yarına kadar daha iyisini bulamazsam attığınız şekilde sipariş edeceğim.

Net bütçen ne kadar bilmiyorum ancak bu sistem attığına göre cok daha iyi bir sistem.Hem Tİ hem 16GB ekran kartına sahip.İnternet sorunu nedeniyle vatan,itopya,gaming.gen,gamegaraj gibi sitelere giremedim.
bunu alması daha iyi. Parçaları kaliteli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri