2K 540Hz mi 4K 240Hz mi ?

Hocam sormadım fiyat bilgisini keşke sorsaydım zaten getiremiyoruz İstanbul mağazalarına diyince sormadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4.nesil QD-OLED 4k mı sizdeki? Ayrıca evet hocam 2k 27 inç zaten 5080 var ileride çok zorlamaz daha az zorlanacaktır.
En önemli şeyi sormamışsın hocam :d.

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Dediğim gibi nesil olayını çok takılmayın zaten üçüncü nesilden itibaren bu yanma problemleri bayağı çözüldü. Şimdi bende 4.080 var sizde 5.080 varsa zaten rahatsınız bayağı benim size tavsiyem 31,5 inç 4K 240s bir OLED almanız multiplayer oyunlarda da sizi tatmin eder zaten sizde mfg de var single Player oyunlarda da uzun süre 240 hz koruyabilirsiniz. İki tarafında en güzeli olur şimdi 1440p 5.080 için az ama dediğim gibi siz de mfg olduğu için multiplayer oyunlarda diye ses kalite ile gerekirse performans ile zaten 80 FPS rahat bir şekilde vurabilirsiniz 4x mfg açıp 240 hz bu oyunları oynayabilirsiniz
Çok doğru hocam aklımdaki daha çok yanma değilde eksikliğini hisseder miyim yani 4.nesil Tandem WOLEDler QD-OLED i bile geçti renk gamutu olarak renkler önemli benim için ayrıca parlaklık da çok yüksektildi 4.nesilde WOLED de.

En önemli şeyi sormamışsın hocam :d.
Harbiden :D

Dual Hz monitörler var. 4k da 240 Hz veriyorsa 2k da 480 Hz veren modeller. Viewsonic XG serisinde vardı sanırım. Onlara da bakabilirsin.

• Beğen
Çok doğru hocam aklımdaki daha çok yanma değilde eksikliğini hisseder miyim yani 4.nesil Tandem WOLEDler QD-OLED i bile geçti renk gamutu olarak renkler önemli benim için ayrıca parlaklık da çok yüksektildi 4.nesilde WOLED de.

Şimdi şöyle benim LG C3 48" 4K 120 Hz bir televizyonum var bir de 27 inç 4K 240 Hertz 4 nesil qd oled bir monitörüm var Yani iki farklı OLED türünü de kıyaslayabiliyorum ama hiçbirinde ya renkler niye bu kadar kötü ya da siyahlar niye böyle demiyorum oled her türlü zaten kusursuz bir teknoloji dediğim gibi arada bir renk farkı olabilir ancak siz diğerinden de memnun kalmayacaksınız diye bir kaide yok ve şu an ikisini de kullanmadığınız için zaten gözünüz alışık değil ki ikisi de yan yana durmadığı sürece yerini zaten bir gün kullandığımızda ona alışacaksınız ve bayağı seveceğinizi düşünüyorum sizin için önemli olan faktör eğer 31.5 bir monitör alırsanız 4k'nın farkını görebilirsiniz ancak eğer ben her türlü 27 inç Bir monitör alacağım diyor iseniz size 1440p olanı öneririm çünkü ben hem 27 inç 1440 P bir monitör hem de 27 inç 4K bir monitör kullanan birisi olarak aralarındaki farkı görmekte çok zorlandım

• Beğen
Şimdi şöyle benim LG C3 48" 4K 120 Hz bir televizyonum var bir de 27 inç 4K 240 Hertz 4 nesil qd oled bir monitörüm var Yani iki farklı OLED türünü de kıyaslayabiliyorum ama hiçbirinde ya renkler niye bu kadar kötü ya da siyahlar niye böyle demiyorum oled her türlü zaten kusursuz bir teknoloji dediğim gibi arada bir renk farkı olabilir ancak siz diğerinden de memnun kalmayacaksınız diye bir kaide yok ve şu an ikisini de kullanmadığınız için zaten gözünüz alışık değil ki ikisi de yan yana durmadığı sürece yerini zaten bir gün kullandığımızda ona alışacaksınız ve bayağı seveceğinizi düşünüyorum sizin için önemli olan faktör eğer 31.5 bir monitör alırsanız 4k'nın farkını görebilirsiniz ancak eğer ben her türlü 27 inç Bir monitör alacağım diyor iseniz size 1440p olanı öneririm çünkü ben hem 27 inç 1440 P bir monitör hem de 27 inç 4K bir monitör kullanan birisi olarak aralarındaki farkı görmekte çok zorlandım
Anladım hocam çok teşekkür ederim.

Çözünürlük daha cezbedici 240hz de fazlasıyla yeterli

• Muhteşem

Stok gelmiş 57 bin :uzgunpeepo:

• Beğen
Merhaba arkadaşlar sizce hangisi daha iyi olur 2K 540Hz monitör mü 4K 240Hz monitör mü aralarında 300Hz fark var az buz bir Hz farkı değil o yüzden çok düşündürüyor bu konu beni.

ASUS 26,5" ROG SWIFT PG27AQWP-W
ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
720 Hz oluyormuş la 1080 p de manyak monitörmüş

• Üzgün
Merhaba arkadaşlar sizce hangisi daha iyi olur 2K 540Hz monitör mü 4K 240Hz monitör mü aralarında 300Hz fark var az buz bir Hz farkı değil o yüzden çok düşündürüyor bu konu beni.

ASUS 26,5" ROG SWIFT PG27AQWP-W
ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
hangı oyunda 2k da 540fps ve 4k da 240 fps ustu alıcaksın gereksız masraf olur o sevıye 2k 180 ya da 240 hz fazlasıyla yeterlı olur

• Muhteşem
Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,382
Üyeler