Testi yaparken 4.7 4.8 5e kadar yolu var testteyken mi baktın bir de çekirdek sayısı 6 iş parçağı da 12 olması lazım3900 de çalışıyor 6 çekirdek görünüyor
İşlemci soğutucun ne core performance boost kapalı sanırım ondan sabitleniyor olabilir ya da işlemci ısındığı için performansı kısıyor ama bu kadar kısmazdı bence ısınmadan dolayı 95leri görmedi sonuçtatestteyken baktım 3900 de kalıyor
3900 yanlışlıkla yazmıştım 4900 olacak oİşlemci soğutucun ne core performance boost kapalı sanırım ondan sabitleniyor olabilir ya da işlemci ısındığı için performansı kısıyor ama bu kadar kısmazdı bence ısınmadan dolayı 95leri görmedi sonuçta
Frekansta kısma yok ancak thread kısmı 6 yazıyor onun 12 olması lazım bu işlemcide 12 thread var çünkü görev yöneticinde de cpu kısmını fotoğrafını atar mısın tam ekrandaİşlemcim 81 derecenin üstüne çıkmıyor kule tipi soğutucu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3900 yanlışlıkla yazmıştım 4900 olacak o
eve misafir geldi biraazdan atacağımFrekansta kısma yok ancak thread kısmı 6 yazıyor onun 12 olması lazım bu işlemcide 12 thread var çünkü görev yöneticinde de cpu kısmını fotoğrafını atar mısın tam ekranda
Frekansta kısma yok ancak thread kısmı 6 yazıyor onun 12 olması lazım bu işlemcide 12 thread var çünkü görev yöneticinde de cpu kısmını fotoğrafını atar mısın tam ekranda
Evet bundan kaynaklı ya biostan kaynaklı ya da windowstaki ayardan olabilir. msconfig diye aratıp önyükleme kısmına gelip gelişmiş seçenekleri açıp ekran atar mısın