Yardım BİLGİSAYARIMDA DNS ÇALIŞMIYOR

byabo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
sa beyler ben discord için vpn kullanıyordum kullandığım vpn güncelleme ile bozunca bende dns e geçeyim dedim tüm dns ayarlarını yaptım ama dns çalışmıyor ne yapabilirim bilgisi olan bir arkadaş yazabilirmi
yada sizin bir öneriniz varmı
Ekran görüntüsü 2025-12-02 182145.webp

sa beyler ben discord için vpn kullanıyordum kullandığım vpn güncelleme ile bozunca bende dns e geçeyim dedim tüm dns ayarlarını yaptım ama dns çalışmıyor ne yapabilirim bilgisi olan bir arkadaş yazabilirmi
yada sizin bir öneriniz varmı
Alıntıyı görüntüle

hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun

Merhaba,
cloudflare'ın warp programı ile dener misin?

8.8.8.8
8.8.4.4

Bunları kullanmayı dene, benim discord sadece bu dns ile açılıyor, cloudflare dns ile açılmıyor mesela. Belki iş görür.

goodbyedpi kullanın hocam.

8.8.8.8
8.8.4.4

Bunları kullanmayı dene, benim discord sadece bu dns ile açılıyor, cloudflare dns ile açılmıyor mesela. Belki iş görür.
onuda denedim olmadı hocam discordada girmiyo

bazı internet sağlayıcılarında dns bölümü kapalı oluyor yani kullanıyorsun ama sistemde değişmiyor ondan dolayı millet goodbydpi kullanıp dns değiştirmeyi aşıyor aslında

windows dns'lerini otomatiğe çekip mi deniyorsunuz bunları?

Superonline mı
super online derken hocam türk telekom benimki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows dns'lerini otomatiğe çekip mi deniyorsunuz bunları?
yok hocam elle girilen yaptım cloudflare in şeylerini yazdım başka her türlü yolu denedim olmuyor

bazı internet sağlayıcılarında dns bölümü kapalı oluyor yani kullanıyorsun ama sistemde değişmiyor ondan dolayı millet goodbydpi kullanıp dns değiştirmeyi aşıyor aslında
goodbydpi ne hocam tam olarak

super online derken hocam türk telekom benimki

yok hocam elle girilen yaptım cloudflare in şeylerini yazdım başka her türlü yolu denedim olmuyor
öyle zaten çalışmaz. Windows üzerinden dns ayarını otomatik yapıp cloudflare warp kullanın veya goodbye dpi gibi şeyleri deneyin.
windows üzerinde dns giriliyken diğer dnsler sıkıntı çıkarabilir.

öyle zaten çalışmaz. Windows üzerinden dns ayarını otomatik yapıp cloudflare warp kullanın veya goodbye dpi gibi şeyleri deneyin.
windows üzerinde dns giriliyken diğer dnsler sıkıntı çıkarabilir.
nası yani windows üzerinden otomatikmen nası yaparım hocam zahmet olmazsa detaylıca anlatabilirmisiniz

Geri