Yardım BetaPlus kullanılmış ürün göndermiş olabilir mi ?

Gaming’i aradiginizda Betaplus ile ilgili asla yardimci olmuyorlar. Pazaryerlerindeki taleplerinize gec ve ilgisiz donusler yapiliyor. Daha once Lenovo laptop aldim, ici acilmisti diye iade etmeye calistim cok ugrastirdilar. 3 ay sonra THH asamasinda ancak iade edebildim. Bilginiz olsun
Aradım numarayı gaming gen tr ( betaplus teknoloji) yazıyor aramada açan lavuk diyor bizim betaplus ile ilgimiz yok o bizim üst kuruluş onun firması gibiyiz şeyler diyor trendyoldan yazdım satıcı betaplus diyor yollayın bize ulaştığı gibi sizi bilgilendirelim

Aradım numarayı gaming gen tr ( betaplus teknoloji) yazıyor aramada açan lavuk diyor bizim betaplus ile ilgimiz yok o bizim üst kuruluş onun firması gibiyiz şeyler diyor trendyoldan yazdım satıcı betaplus diyor yollayın bize ulaştığı gibi sizi bilgilendirelim
Insallah en kisa surede sorununuz cozulur hocam

hocam bende bugün sipariş vermiştim v6 3 k etmez mi diyorsunuz pişman olmam inşallah

hocam bende bugün sipariş vermiştim v6 3 k etmez mi diyorsunuz pişman olmam inşallah
ben sipariş etmeden önce YouTubedeki tüm yerli yabancı kanallardan izledim dedim tamam bundan başka mouse almam sipariş ettim baya küçük geldi gözüme oyuncak gibi ama güzel mouse

Çinden gemiyle gelirken biber konteynerinde taşımışlardır

direkt iade et zaten aracıyla almışsın iade sebebini de düzgünce yazıp fotoğrafla yükle başka satıcıdan al

direkt iade et zaten aracıyla almışsın iade sebebini de düzgünce yazıp fotoğrafla yükle başka satıcıdan al
başka satıcı yok bonusu kullanmam için uygulama olması lazım hb ve trendyolda satıcı betaplus gamingen trede var oralarda bonus kullanılmıyor denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de çok baktım diğer mouselarda bundan çok farklı değil maalesef hemen hemen aynı boyutlarda gelsin bi bakalım
belki benim alışmam lazım iade edeyim de haftaya yine alayım

Ekler

• 1000057433.webp
    1000057433.webp
    293.6 KB · Hit: 22
iade et gaming gen üzerinden al madem öyle niye uğraşıyorsunuz, ben gaming genden aldım scyrox v8 ürün gayet temiz ve sorunsuz geldi

Eder eder ama kutu salça kokmuyor ise.
NDLSNSŞDNSŞSNDŞXNALSNİCNSŞSNSİCNSŞWNSŞCNSŞWMAİJXPSNWŞDNAİNAŞXNAĞWNCLSNŞASNĞXNSŞSNDŞSNSŞSMSŞANAÖS

iade et gaming gen üzerinden al madem öyle niye uğraşıyorsunuz, ben gaming genden aldım scyrox v8 ürün gayet temiz ve sorunsuz geldi
kanka bonus puan nedir biliyor musun ? o her yerde geçmiyor neden 1k fazla vereyimki

NDLSNSŞDNSŞSNDŞXNALSNİCNSŞSNSİCNSŞWNSŞCNSŞWMAİJXPSNWŞDNAİNAŞXNAĞWNCLSNŞASNĞXNSŞSNDŞSNSŞSMSŞANAÖS

kanka bonus puan nedir biliyor musun ? o her yerde geçmiyor neden 1k fazla vereyimki
bonusu markette falan da kullanabilirsin paranı hiç etme bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,917
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri