❌İndirim Bitti! 7go 20.000 PA Kablosuz Araç İçi Süpürge 🔥 1.999₺

bişey söyleyeceğim herkse farklı ürün göndermiş olabilirlermi? Çünkü sizin ürününüzde arkadaki hava üfleme yeri siyah, bendeki sarı ve ben ürünü açtığımda o sarj göstergesinin üstünde jelatin yoktu
Sizin ürün bu şekilde yapıyor mu ?

Sizdeki üründe kademe ayarı varmı yoksa tek kademe mi çalışıyor renk farkı nerelerde var birde
kademe ayarı yok, tek kademe. Farkettiğim renk farklılığı arkadaki üfleme yeri bende sarı renk, birde ben ürünü açtığımda o ürünün şarjının yazdığı yerde jelatin yoktu

bişey söyleyeceğim herkse farklı ürün göndermiş olabilirlermi? Çünkü sizin ürününüzde arkadaki hava üfleme yeri siyah, bendeki sarı ve ben ürünü açtığımda o sarj göstergesinin üstünde jelatin yoktu
Ben netteki videolara da baktım aynıydı ama size farkli gelmiş herhalde jelatini koymayı mi unuttular ki neden yokmuş ilginç

Arkadaşlar ben direkt başka adrese söyledim test edemedim sorun yaşamayan arkadaşlar var mı iade mi edelim fiyatıda düşürmüşler zaten

Arkadaşlar süpürge çok iyi kaliteli birşeye benziyor ancak. Süpürge çalışırken ardakan sürekli olarak son sürat hava üflüyor. Bunu kapatamıyorsunuz ve bu saçmalık. Bu septen dolayı iade ettim.

Arkadaşlar süpürge çok iyi kaliteli birşeye benziyor ancak. Süpürge çalışırken ardakan sürekli olarak son sürat hava üflüyor. Bunu kapatamıyorsunuz ve bu saçmalık. Bu septen dolayı iade ettim.
Normal elektrikli süpürge de aynı şekilde çalışıyor sadece arkadan üfleyen kısmı ayrı olduğu için sen farkinda değilsin

Ben netteki videolara da baktım aynıydı ama size farkli gelmiş herhalde jelatini koymayı mi unuttular ki neden yokmuş ilginç
IMG_1537.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üfleme yeri sarı renk olan başka birisi varmı? Tahminimce bir önceki versiyon veya bir sonraki versiyon olabilir, kullanım kılavuzundaki görselde siyah gözüküyor

İade yapanlar hepsiburadada rapor belge fotoğraf vs istiyor, videoda koyamıyorum oraya ne koymalıyız yardımcı olur musunuz

Daha önce süpürge gördün mü hayatında? ciddi soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,320
Üyeler
185,706
Son üye
WillRise
Geri