Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Egea cross 1.6 otomatik bakabilirsin.
Çoğu kişide ön yargı var egea ya karşı ama 1.6 motorları çok iyi. Otomatik te bildiğim kronik sorunu yok. Yedek parça desen bakkal Ahmet te bile bulunur. Tamirci desen köşe başındaki tamirci bile az çok anlar.

Yorumları biraz okudum 1.5dci motorlu dacia dokker kullandım motor ve sorunsuzluk olarak önerilebilirim araç 200bindeydi ama saat gibiydi performansı da bir ticariye göre oldukça yeterli idi yokuşta falan iyi gidiyordu ama kalite olarak hicbirşey yok araçta klasik reno diyebilirim şuan ford courier kulllaniyorum aradaki kalite farkını bariz hissedebiliyorum ama bununda motoru bir tık cansız alt devirlerde falan

Adam megane konforlu diyor la.
Megane iyi diyip Chery kötü diyor o daha da komik. Buyuk ihtimalle ya megane ın var ya da bi ara vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfıra yakın istersen C4x bakabilirsin o segmentin en iyi suspansiyonlarına sahip arac.
Octavia, A3 zorlarsan A4 bakabilirsin. Honda civic yalıtımı zayıf olsa da sağlam arabadır. Megane 5 kuruş para verme klasik turko tavsiyesi o araba şirket aracından öteye gecemez.

Kac kişi kullanacaksın? 1-2 kisi kullanacaksan model düşürüp A3 ile bmw 1 serisi bakabilirsin
Megane'a laf edip PSA önermen zort :D

megane gerçekten uğraştırmaz, üzmez, eşşşşek gibi binsen gıkı çıkmaz süper araba. makyajlı fulleri yakışıklıda özellikle koyu lacivert olan maşallah yani. 1.5 dci zaten bilinen süper motor

Bizde arkadaşa bakıyoruz.
T-rock 20-22 düşünüyor.
Arac hakkında bilgisi olan var mı?

Evet gece pazarı yeni gelen arkadaşlardan öneri bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizde arkadaşa bakıyoruz.
T-rock 20-22 düşünüyor.
Arac hakkında bilgisi olan var mı?
ekim ayında sanırsam kampanya vardı uyguna satılmıştı ama şuan o kampanyalar yok sanırım(taigo ve t-cross muş pardon)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,661
Üyeler
186,768
Son üye
112acil
Geri