Kumanda ile alakalı olabilir. Benim kumandanın da birkaç kere kendi kendine videoyu durdurduğu oldu.Arkadaşlar, bugün kesin emin olduğum bir durum var, TV kendi kendine açılıyor başına gelen var mı?
Ürüne bakacak arkadaşlar yetki onlar da kontrol sonrası değişim yada iade işlemi için işlem yapılacak.Kumanda ile alakalı olabilir. Benim kumandanın da birkaç kere kendi kendine videoyu durdurduğu oldu.
Elektrikler gidip geldiğinde yapabiliyor bazen.Arkadaşlar, bugün kesin emin olduğum bir durum var, TV kendi kendine açılıyor başına gelen var mı?
Bu ayarları yaptım görüntü çok kötü oldu varsayılana çevirdim.
Vallahi bu forumda paylaşılan ayarlardı. Ben de onu kaydetmişim. Kendim yaptığım bir ayar değil. Güncel varsa atsın arkadaşlarBu ayarları yaptım görüntü çok kötü oldu varsayılana çevirdim.
Bu ayarları yaptım görüntü çok kötü oldu varsayılana çevirdim.
Görüntü ayarlarını bu arkadaşın önerdiği şekilde yaptım, yerel karartma ve dnr hariç diğer bütün ayarlar kapalıda. Başka ayar değiştirme ihtiyacı hissetmedim, "şu ayarlarla daha iyi oldu" diyen varsa deneyebilirim. Konuda paylaşılan diğer ayarları da denemiştim ama memnun kalamadım.Standart modda arka plan ışığı 60 diğerleri 50 de dolby vision açık yerel karartma yüksek dnr orta deneme yanilma daha iyisi yapılabilir
Hocam aynı durumu ben de yaşadım ama sürekli aramaktan başka çare yok ben de sürekli arayıp bi şekilde ulaştımArkadaşlar siz nasıl kurulum yaptırdınız, dün ogle saatlerinde tv teslim aldım. Bu saat oldu hala kurulum icin kimseye ulaşamadım444 3 366 ya sürekli meşgul ya da baglanacakken direkt telefon kapanıyor. 02165929800 bu numara hep meşgul, başka iletisim numarası bilen var ise yazabilir mi? Yoksa kendim açacağım az kaldı
Not: Sitesindeki yetkilisi servisleri aradım ancak merkezden kurulum talimatı gelmesi lazim diye gelmiyorlar
Arkadaşlar siz nasıl kurulum yaptırdınız, dün ogle saatlerinde tv teslim aldım. Bu saat oldu hala kurulum icin kimseye ulaşamadım444 3 366 ya sürekli meşgul ya da baglanacakken direkt telefon kapanıyor. 02165929800 bu numara hep meşgul, başka iletisim numarası bilen var ise yazabilir mi? Yoksa kendim açacağım az kaldı
Not: Sitesindeki yetkilisi servisleri aradım ancak merkezden kurulum talimatı gelmesi lazim diye gelmiyorlar
https://www.next.com.tr/yetkiliservislerHocam aynı durumu ben de yaşadım ama sürekli aramaktan başka çare yok ben de sürekli arayıp bi şekilde ulaştım
Ayrıca yetkili servislerin bilgilerinin olduğu bir broşür verip onları aradığımızda da müşteri hizmetlerini arayın demeleri de ayrı saçma. Eğer marka görüyorsa bana yakın olan bir yetkili servisi direkt arayıp da randevu verebilmeliyim.
Benim 55 inç olanda da var bu sorun geceleyin ansızın açılıyorArkadaşlar, bugün kesin emin olduğum bir durum var, TV kendi kendine açılıyor başına gelen var mı?
Yetkili servisler direkt muhattap olmuyorlar. 444 lü numaradan müşteri hizmetlerine ulaşın diyorlar.https://www.next.com.tr/yetkiliservisler
Oturduğunuz il ilçeyi seçerek kurulumu yapacak ekibe direk ulaşabilirsiniz.
Elektrik gidip gelince yapıyor genelde.Benim 55 inç olanda da var bu sorun geceleyin ansızın açılıyor![]()