Banada lazım görüntü ayarları bugün kurulduEn iyi görüntü ayarları nasıldı 65 i bugün kuruldu 30 a denk gelirse kaçırmayın baya iyi bilgi veren herkese teşekkürler
Hangi görüntüleri denediniz.Görüntü işlemcisi gerçekten kötü, ne kadar ekmek o kadar köfte durumu. Hızlı sahne performansı nedeniyle iade ettim. 6 yıllık Samsung televizyonum bu konuda fersah fersah ileride. Geri kalanlara başarılar.
Garanti belgesi üzerindeki karekodu tarat. Çıkıyor.Bu d smart kodu tam olarak nerede acaba?
Banada lazım görüntü ayarları bugün kuruldu
En iyi görüntü ayarları nasıldı 65 i bugün kuruldu 30 a denk gelirse kaçırmayın baya iyi bilgi veren herkese teşekkürler
Bahsedince linç yedik bu durumdan. Ne kadar para o kadar köfte. Daha önce Mini led tv kullanmamış olsam bu tv ye ben de süper derdim ancak çoğu kişi mini ledi ilk kez deneyimliyor. Renk patlaması, uzun süre kullanımda ram şişmesi ve menü takılmaları, Hızlı sahtelerdeki kötü performans, arka panel titremesi (sanırım onarılıyor) benim de iade sebeplerim bunlardı. İndirim ile çok güzel başka bir tv aldım şuan mutluyum. Bu tv nin ederi bu fiyatlardı şuan bazı modellerini iki kat fiyatlarına çekmişler amazonda. Oled fiyatına satmaya calısıyorlarGörüntü işlemcisi gerçekten kötü, ne kadar ekmek o kadar köfte durumu. Hızlı sahne performansı nedeniyle iade ettim. 6 yıllık Samsung televizyonum bu konuda fersah fersah ileride. Geri kalanlara başarılar.
75i yeni aldık. sıkıntı çıkarır mı?Bahsedince linç yedik bu durumdan. Ne kadar para o kadar köfte. Daha önce Mini led tv kullanmamış olsam bu tv ye ben de süper derdim ancak çoğu kişi mini ledi ilk kez deneyimliyor. Renk patlaması, uzun süre kullanımda ram şişmesi ve menü takılmaları, Hızlı sahtelerdeki kötü performans, arka panel titremesi (sanırım onarılıyor) benim de iade sebeplerim bunlardı. İndirim ile çok güzel başka bir tv aldım şuan mutluyum. Bu tv nin ederi bu fiyatlardı şuan bazı modellerini iki kat fiyatlarına çekmişler amazonda. Oled fiyatına satmaya calısıyorlar)