💥 Kötü Haber ! Micron, Crucial Markasını Sonlandırdı ! 💥

ya açıkça söylemek lazım da ban yerim. kim takar insanları son kullanıcıyı adamlar bir yıllık belki 2 yıllık stoklarını şuandan satıyor çok yüksek marjlarla. kimin umrumda?

:ROFLMAO:10 defa mı yazacagım kardeş aynı yorumu. Anlamamakta ısrar ediyorsun.

En temel gıdalar ET TAHIL VE BAKLİYAT
Zenginin biri çıksın, özellikle bir ülkeyi karıştırmak istiyorsan bunu yaparsın. O ülkedeki tahılın yüzde 70'ni alsın uzay boşluguna bıraksın. Sonra fırınlar ekmek yapamasın ekmek fiyatları zamlansın. ET ve bakliyata aynı şeyi yapsın bakayım. O adamı ne yapıyor devlet. Rekabet kurumu diye bir şey hayatında hiç duydun mu?

Şuan ram fiyatları arttıysa ve hatta ileride kriz çıkacaksa bu hükümetlerin uyuması sebebiyledir.

Teknolojide insanların temel gıda ihtiyacı gibi gerekli bir ihtiyacı haline geldi. O ram firmalarına ve yapay zeka firmalarına yaptırım uygularsın kriz çözülür. Yok böyle bir dünya.

:ROFLMAO:10 defa mı yazacagım kardeş aynı yorumu. Anlamamakta ısrar ediyorsun.

En temel gıdalar ET TAHIL VE BAKLİYAT
Zenginin biri çıksın, özellikle bir ülkeyi karıştırmak istiyorsan bunu yaparsın. O ülkedeki tahılın yüzde 70'ni alsın uzay boşluguna bıraksın. Sonra fırınlar ekmek yapamasın ekmek fiyatları zamlansın. ET ve bakliyata aynı şeyi yapsın bakayım. O adamı ne yapıyor devlet. Rekabet kurumu diye bir şey hayatında hiç duydun mu?

Şuan ram fiyatları arttıysa ve hatta ileride kriz çıkacaksa bu hükümetlerin uyuması sebebiyledir.

Teknolojide insanların temel gıda ihtiyacı gibi gerekli bir ihtiyacı haline geldi. O ram firmalarına ve yapay zeka firmalarına yaptırım uygularsın kriz çözülür. Yok böyle bir dünya.
ya globalden bahsediyorsun dünyanın başkanı mı var yaptırım uygulayacak hasta ettin beni ya. temel gıdalar ne alaka saçma örnek veriyorsun. dünya rekabet kurumu var da benim haberim yok sanki. olay türkiye pazarı değil tüm dünya. amerika bile yapay zeka yatırımlarının artmasını istiyoken gelip yaptırım uygulansın diyorsun. amerika emin ol o büyük markaların da yatırımı arttırıp ram ssd çekiyor olmasını isterdi. boş konuşuyorsun. bu duruma kimse dokunamaz.

ya globalden bahsediyorsun dünyanın başkanı mı var yaptırım uygulayacak hasta ettin beni ya. temel gıdalar ne alaka saçma örnek veriyorsun. dünya rekabet kurumu var da benim haberim yok sanki. olay türkiye pazarı değil tüm dünya. amerika bile yapay zeka yatırımlarının artmasını istiyoken gelip yaptırım uygulansın diyorsun. amerika emin ol o büyük markaların da yatırımı arttırıp ram ssd çekiyor olmasını isterdi. boş konuşuyorsun. bu duruma kimse dokunamaz.

Ramler nerede üretiliyor uzayda mı? Yapay zeka şirketleride galiba uzayda :ROFLMAO:

Crucial piyasadan çekildi.

Micron, sadece yapay zeka şirketlerine RAM ve SSD satmak için tüketici markası Crucial’ı sonlandırdığını duyurdu. Ne düşünüyorsunuz ?

Ben üzüldüm. Crucial markasını severdim. Güvenilir ve sağlam bi markaydı. Türkiye'de arkasında EXA vardı disti de iyiydi. Fakat bu haber bize bunun başlangıç olmadığını gösteriyor gibi. Ram SSD krizi 2027 yılına sarkabilir.

Kaynak:
Crucial kötü marka değildi ama genelde laptop ramleri üreten firmaydı. masaüstü daha çok sevdiğimden aşırı üzüldüğümü söleyemicem beni fazla etkilemedi, ama kaliteli bir markayı kaybettik.

32gb ram alaydım 15 gündür heryere bakıyorum püü,2.elde 32gb 9alacaktım okeydim fırsatcı keko 13e cekti ramleri püü

Valla muhtemelen hiç ürününü kullanmadım o yüzden umrumda değil diyebilirim keşke sonlandırılmasa tabii ama yapacak bir şey yok ram ve ssd sorunu çözülmeli en kısa sürede

Valla muhtemelen hiç ürününü kullanmadım o yüzden umrumda değil diyebilirim keşke sonlandırılmasa tabii ama yapacak bir şey yok ram ve ssd sorunu çözülmeli en kısa sürede
çözülmeyecek. bende çok kullanmadım ama pazarın en büyük markalarından biriydi sorun bununla beraber daha da büyüyecek.

ddr4 lere zam yapan abesler bile var naneyi yedik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,669
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri