❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar, bugün kesin emin olduğum bir durum var, TV kendi kendine açılıyor başına gelen var mı?

Kumanda ile alakalı olabilir. Benim kumandanın da birkaç kere kendi kendine videoyu durdurduğu oldu.
Ürüne bakacak arkadaşlar yetki onlar da kontrol sonrası değişim yada iade işlemi için işlem yapılacak.

Bu bass sorunu için yazmıştım sonra da bu kumanda sorununu söyledim. Yukarıdaki gibi söylediler.

Bu ayarları yaptım görüntü çok kötü oldu varsayılana çevirdim.
Vallahi bu forumda paylaşılan ayarlardı. Ben de onu kaydetmişim. Kendim yaptığım bir ayar değil. Güncel varsa atsın arkadaşlar

Bu ayarları yaptım görüntü çok kötü oldu varsayılana çevirdim.
Standart modda arka plan ışığı 60 diğerleri 50 de dolby vision açık yerel karartma yüksek dnr orta deneme yanilma daha iyisi yapılabilir
Görüntü ayarlarını bu arkadaşın önerdiği şekilde yaptım, yerel karartma ve dnr hariç diğer bütün ayarlar kapalıda. Başka ayar değiştirme ihtiyacı hissetmedim, "şu ayarlarla daha iyi oldu" diyen varsa deneyebilirim. Konuda paylaşılan diğer ayarları da denemiştim ama memnun kalamadım.

Ses ayarlarında ses stili: standart ve dolby audio işleme ayarlarında da ses seviyesi ayarlayıcı kapalı diğer ikisini açık şekilde kullanıyorum. 5+1 ses sistemi olanlar ses modunu kullanıcıya alıp dolby audio işleme seçeneklerinden yine ses seviyesi ayarlayıcıyı kapalı yapıp kullanabilirler.
*Ses stilini kullanıcıya alınca basslar azalıyor, kullanıcı modunda azalan bassları telafi edecek ekstra bir ses sistemi (5+1 vb.) kullanmıyorsanız standart modda kullanmaya devam edin.

Arkadaşlar siz nasıl kurulum yaptırdınız, dün ogle saatlerinde tv teslim aldım. Bu saat oldu hala kurulum icin kimseye ulaşamadım 😅 444 3 366 ya sürekli meşgul ya da baglanacakken direkt telefon kapanıyor. 02165929800 bu numara hep meşgul, başka iletisim numarası bilen var ise yazabilir mi? Yoksa kendim açacağım az kaldı 😅

Not: Sitesindeki yetkilisi servisleri aradım ancak merkezden kurulum talimatı gelmesi lazim diye gelmiyorlar

Arkadaşlar siz nasıl kurulum yaptırdınız, dün ogle saatlerinde tv teslim aldım. Bu saat oldu hala kurulum icin kimseye ulaşamadım 😅 444 3 366 ya sürekli meşgul ya da baglanacakken direkt telefon kapanıyor. 02165929800 bu numara hep meşgul, başka iletisim numarası bilen var ise yazabilir mi? Yoksa kendim açacağım az kaldı 😅

Not: Sitesindeki yetkilisi servisleri aradım ancak merkezden kurulum talimatı gelmesi lazim diye gelmiyorlar
Hocam aynı durumu ben de yaşadım ama sürekli aramaktan başka çare yok ben de sürekli arayıp bi şekilde ulaştım

Ayrıca yetkili servislerin bilgilerinin olduğu bir broşür verip onları aradığımızda da müşteri hizmetlerini arayın demeleri de ayrı saçma. Eğer marka görüyorsa bana yakın olan bir yetkili servisi direkt arayıp da randevu verebilmeliyim.

Hocam aynı durumu ben de yaşadım ama sürekli aramaktan başka çare yok ben de sürekli arayıp bi şekilde ulaştım

Ayrıca yetkili servislerin bilgilerinin olduğu bir broşür verip onları aradığımızda da müşteri hizmetlerini arayın demeleri de ayrı saçma. Eğer marka görüyorsa bana yakın olan bir yetkili servisi direkt arayıp da randevu verebilmeliyim.
https://www.next.com.tr/yetkiliservisler
Oturduğunuz il ilçeyi seçerek kurulumu yapacak ekibe direk ulaşabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri