GameGaraj Dağıtımdayken Hazır Sistemi Geri Çekti !!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

EveZ.

80+
Reaksiyon skoru
5
28/11/2025 tarihinde Abdullah Hacıgülün instagramda paylaşmış olduğu 34.299 TLlik hazır sistemi satın aldım. Ürün dağıtımdayken Game Garaj tarafından satış iptal edildi. Faturası bile olan ürün bilgim ve isteğim dışında geri çekildi. Tüm çabalarıma rağmen ne hepsiburada ne de game garaj yardımıcı olmadı. ürünün fiyatı 41 bin küsür olduğu için de tekrar alamadım. bunların satıcılığına ve şeffaflığı bu kadar işte. başlarından savdı hepsi. para bile iade edildi. yardımcı olmuyorlar. bilseydim ürünü kargo şubesine geldiği gibi kendim alırdım. kargo şirketi kayıtlarında satıcı tarafından geri çekildiği için veremedi. mağduriyeti de hiç biri karşılamadı

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-04 145844.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-04 145844.webp
    36.2 KB · Hit: 165
28/11/2025 tarihinde Abdullah Hacıgülün instagramda paylaşmış olduğu 34.299 TLlik hazır sistemi satın aldım. Ürün dağıtımdayken Game Garaj tarafından satış iptal edildi. Faturası bile olan ürün bilgim ve isteğim dışında geri çekildi. Tüm çabalarıma rağmen ne hepsiburada ne de game garaj yardımıcı olmadı. ürünün fiyatı 41 bin küsür olduğu için de tekrar alamadım. bunların satıcılığına ve şeffaflığı bu kadar işte. başlarından savdı hepsi. para bile iade edildi. yardımcı olmuyorlar. bilseydim ürünü kargo şubesine geldiği gibi kendim alırdım. kargo şirketi kayıtlarında satıcı tarafından geri çekildiği için veremedi. mağduriyeti de hiç biri karşılamadı
forumun en başına sponsorluk vermeyi biliyorlar ama @İsimbulamajim babayı anladığım günlerdeyiz

Bir arkadaşım dahil bir sürü kişi aldı. Bence farklı bir durum olmuştur iletişime geçtin mi ?

Thh ye başvurun bence ama süreci buraya kadar getirmemeleri lazımdı. İnsan haber falan verir iade etmişler direkt yazık gerçekten.

ben de aldım tahimini teslim 11 aralıktı aynı gün kargoya verdiler sonra elite s11 aldım ben

Bir arkadaşım dahil bir sürü kişi aldı. Bence farklı bir durum olmuştur iletişime geçtin mi ?iletişim aracı
iletişim aracı olarak sadece güvercin kaldı. aradık, mesajlar attık. en son iade olunca sitemizdeki bize ulaşına yazabilirsiniz denildi. tamamen baştan savma. hepsiburada. sıkıntı yok biz kupon veririz dedi. şimdi aradım bizim kupon tanımlama diye bir yetkimiz yok dedi. iade edildi gitti sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de aldım tahimini teslim 11 aralıktı aynı gün kargoya verdiler sonra elite s11 aldım ben
Game Garaj Prime S6 Amd Ryzen 5 7500F 16GB RAM 1TB SSD RTX5060 Freedos Oyuncu OEM Paket aldım ben de. ama rüyada görücez galiba artık bu fiyatları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar game garaj ile konuşmalarımız

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-04 150242.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-04 150242.webp
    39.9 KB · Hit: 126
  • Ekran görüntüsü 2025-12-04 151139.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-04 151139.webp
    54.5 KB · Hit: 127
  • Ekran görüntüsü 2025-12-04 151211.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-04 151211.webp
    13.7 KB · Hit: 126
Dağıtımdayken çekiyorsa stok yokluğundan bahsedilemez. Dümdüz kötü niyet var.

@Abdullah Hacıgül reisi etiketleyin konuşmasına instagramda gönderin abdullaha ulaştıralım bu bilgiyi

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE git zaman kaybetmeden kargoda ürün çekmek nedir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri