Beyaz Sistem mi Siyah Sistem mi?

efeklnc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
176
Yılbaşına doğru sistemi toplayacağım geçenlerde konular çatım gören olmuştur illaha, 160 k bütçeye 5080 9800x3d toplayacağım ama bir türlü karar veremedim siyah mı beyaz mı diye bütçeden az bir şey oynarsa sorun olmaz o sorun değil. Ayrıca 12k civarına sıvı soğutma arıyorum yardımcı olursanız o konuda da

Siyah beyaz sistem derim çok havalı ve parça ararken kısıtlanma olmuyor. Ben beyaz NZXT H9 Flowuma siyah parçalar takıyorum çok güzel duruyor

Siyah beyaz sistem derim çok havalı ve parça ararken kısıtlanma olmuyor. Ben beyaz NZXT H9 Flowuma siyah parçalar takıyorum çok güzel duruyor
ya vallahi hiç karar veremedim olabilir aslında söylediğin

Beyaz sistem biraz ucuk fiyatlar tabi bütçen varsa beyaz dicem :D

siyah sistemim var akvaryum kasa almayı düşünüyorum psusuz düzgün akvaryum yok şaka gibi

siyah sistemim var akvaryum kasa almayı düşünüyorum psusuz düzgün akvaryum yok şaka gibi
çok pahalılar ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada galax 5080 hof beyaz var yakınımda 60 bırakırım diyordu az kullanılmış garantisi devam ediyor ekran kartı konusunda sorun olmaz benim için

çok pahalılar ya
geçen yaz bu kadar değildi kendi kasamın fanlarını değiştiricem başka upgrade yapamıyorum ne ekran kartı-ne ssd-ne ram-ne kasa
kafayı yersin

vallahi bi bakmak lazım fiyatlara ona göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam iki dk bi bakıyım toplayıp yazarım fiyatlarıyla
İmzamdaki sisteme zamanında 60kya yakın topladım

Geri