🔥İndirim Kioxia Exceria Heatsink 2TB 2GB Dramli 6.599TL SSD

hissetmezsin, hatta yüksek boyutlu transferlerde yaval dediği ilan daha hızlı çalışır AMA bunun dramli olduğundan şüpheliyim. Yarın tam olarak bilgi vereceğim...
daha oncede arastirmistim. yabanci incelemelerdede sorulmus, dram var gorunuyor.
umarim bize ozel bi muammele ile gondermedilerse tabii...

22 Kasım 5400 e aldım kullanıyorum
Kanka bende 23 kasım da aldım vatan indirimin de ancak fiyatlar aniden patladı gitti
1764889384173.webp

Kioxia pro 1 TB aldımkonudakini de alsammi

Dram'in nesi önemli bu kadar?
Büyük boyutlu dosya kopyalamıyorsan sürekli o kadar da önemi yok, abartı. Günlük kullanım ve oyunlarda önemli olan rastgele okuma/yazma hızı. O kadar. Nebi Akgün SSD videosunda DRAM olayını güzel açıklıyor merak edersen bakarsın.

Büyük boyutlu dosya kopyalamıyorsan sürekli o kadar da önemi yok, abartı. Günlük kullanım ve oyunlarda önemli olan rastgele okuma/yazma hızı. O kadar. Nebi Akgün SSD videosunda DRAM olayını güzel açıklıyor merak edersen bakarsın.
Nebi akgün bu ssdyi teardown ediyor yanda dram modülü var görmüyor ne olduğunu bilmiyor. Dram üreticisinin kim olduğunu bilmiyorum diyor. Bence kendi bilgilerini sorgulasın dram gereksiz derken.

Nebi akgün bu ssdyi teardown ediyor yanda dram modülü var görmüyor ne olduğunu bilmiyor. Dram üreticisinin kim olduğunu bilmiyorum diyor. Bence kendi bilgilerini sorgulasın dram gereksiz derken.
Sen öyle deyince tekrar baktım Innogrit IG5236 kontrolcünün DRAM bulunan versiyonu olduğunu araştırarak buldum diyor . Buradan nasıl böyle bir sonuç çıkardın ki?

Sen öyle deyince tekrar baktım Innogrit IG5236 kontrolcünün DRAM bulunan versiyonu olduğunu araştırarak buldum diyor . Buradan nasıl böyle bir sonuç çıkardın ki?
Innogrit kontrolcü işte hocam dram değil. Dram modül üreticisi samsung.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri