En uygun sistemi bul: enucuzsistem.com (Fiyat geçmişi ve Taksitli Fiyat Karşılaştırma geldi)

Elinize sağlık, fiyat güncellemesi ne kadar sürede bir oluyor? Atıyorum ürün mesela 200.000 yazılmış ama siteye girince 190.000(indirimle vs.) veya 210.000 falan olabiliyor ya, onu ne kadar sürede güncelliyor acaba?

Onun dışında listeleme filtresini detaylı yapmayı deneyebilirsiniz. Bir de bazı markalar kendi sitesinde sattığı kasaları n11, Trendyol gibi sayfalarda taksitli satabiliyor. Onlar da ileride eklenebilirse mükemmel olur.

Şimdiden beğendim.
Site 2 saatte bir ürünleri güncelliyor filtre tarafında her hafta yeni bir alan getirmeye çalışıyorum pazar yerlerinde satılan ürünler kısmı için de ne yazık ki zor hem ürünleri okunmasını istemiyorlar hemde sistematik ürün bilgilerini yazmıyorlar aynı sebepten parça bazında fiyat göstermeyi de şimdilik yapamıyorum yorumunuz için de teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç hata var hocam mesela 5070ti aratınca çıkan en ucuz tebilon sisteminde 5070 var normalde
Hocam o ürün aslında 5070ti gerçekten bütün textlerde 5070ti yazıyor fakat seçili 5070ti stoğu bitince ürüne otomatik 5070 atanıyor üstünde çalışıyorum dün forumdan biri sağ olsun detaylıca paylaştı en kısa sürede bir çözüm bulmaya çalışıyorum

projeye o kadar heyecanlandım ve sevindim ki tek tek bütün yorumları okudum tekrardan elinize kolunuza sağlık ben ve benim gibi çok arkadaş burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyor veya yardım alıyor. Çok etkili ve verimli bir şekilde bunu yapıyorsunuz harika teşekkürler :)

Gayet güzel hocam elinize sağlık. Ekran kart markası seçme gibi bir seçenek olsa daha kullanışlı olabilir.
Geliştirmelerimde ilk sıralarda en yakın zamanda getireceğim hocam yorumunuz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

projeye o kadar heyecanlandım ve sevindim ki tek tek bütün yorumları okudum tekrardan elinize kolunuza sağlık ben ve benim gibi çok arkadaş burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyor veya yardım alıyor. Çok etkili ve verimli bir şekilde bunu yapıyorsunuz harika teşekkürler :)
Desteginiz için teşekkürler hocam elimden geldigince iyi hale getirmeye çalışıyorum

Helal olsun güzel site eline sağlık. Merak ettiğim şey sürekli olarak yenileniyor mu ? Mesela yeni çıkan bir kampanyalı sistemi burada görebilecek miyiz ? Yada Vatanda sepette indirim olan sistemleri direkt adapte edebiliyor mu ?

Alıntıyı görüntüle
Helal olsun güzel site eline sağlık. Merak ettiğim şey sürekli olarak yenileniyor mu ? Mesela yeni çıkan bir kampanyalı sistemi burada görebilecek miyiz ? Yada Vatanda sepette indirim olan sistemleri direkt adapte edebiliyor mu ?
Ürünler her 2 saatte bir yenileniyor yani en kötü senaryoda 2 saat geç görürsünüz vatan sepet indirimi ne yazık ki şimdilik yok

Alıntıyı görüntüle

Ürünler her 2 saatte bir yenileniyor yani en kötü senaryoda 2 saat geç görürsünüz vatan sepet indirimi ne yazık ki şimdilik yok
Anladım. 2 saat geç göremeyiz çünkü biter :D Vatanın sepet indirimini eklersen güzel olur ama. O en azından 2 saat dayanabiliyor bazen.

Anladım. 2 saat geç göremeyiz çünkü biter :D Vatanın sepet indirimini eklersen güzel olur ama. O en azından 2 saat dayanabiliyor bazen.
hocam hazır sistemlerde sepet indirimi örneginiz var mı çok hakim degilim varsa notumu alayım

Vatanda gece 10 civarı oluyor. Bazen özel günlerde kendileri açıyor. Onlara bakmak lazım şuan sanırım yok.
Ben notumu aldım denk gelirsem inceleyip mümkünse eklicem hocam

Çok güzel düşünülmüş eline sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,217
Üyeler
186,304
Son üye
NSX/enes