Existentia
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,282
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Site 2 saatte bir ürünleri güncelliyor filtre tarafında her hafta yeni bir alan getirmeye çalışıyorum pazar yerlerinde satılan ürünler kısmı için de ne yazık ki zor hem ürünleri okunmasını istemiyorlar hemde sistematik ürün bilgilerini yazmıyorlar aynı sebepten parça bazında fiyat göstermeyi de şimdilik yapamıyorum yorumunuz için de teşekkür ediyorumElinize sağlık, fiyat güncellemesi ne kadar sürede bir oluyor? Atıyorum ürün mesela 200.000 yazılmış ama siteye girince 190.000(indirimle vs.) veya 210.000 falan olabiliyor ya, onu ne kadar sürede güncelliyor acaba?
Onun dışında listeleme filtresini detaylı yapmayı deneyebilirsiniz. Bir de bazı markalar kendi sitesinde sattığı kasaları n11, Trendyol gibi sayfalarda taksitli satabiliyor. Onlar da ileride eklenebilirse mükemmel olur.
Şimdiden beğendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o ürün aslında 5070ti gerçekten bütün textlerde 5070ti yazıyor fakat seçili 5070ti stoğu bitince ürüne otomatik 5070 atanıyor üstünde çalışıyorum dün forumdan biri sağ olsun detaylıca paylaştı en kısa sürede bir çözüm bulmaya çalışıyorumBirkaç hata var hocam mesela 5070ti aratınca çıkan en ucuz tebilon sisteminde 5070 var normalde