Sonunda Fiber Geldi 🎉

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,213
Binaya havadan siyah fiber kablo çekilmiş. Havadan gelmesi ve dışında herhangi bir koruyucu boru bulunmaması ilginç gelse de sanırım maliyet nedeniyle böyle yapılmış. Yine de çok mutluyum. Sizce tahminen ne zaman bağlanır?

fiber değildir bence, genelde zemini kazıyıp oradan da binalara çekiyorlar

Binaya havadan siyah fiber kablo çekilmiş. Havadan gelmesi ve dışında herhangi bir koruyucu boru bulunmaması ilginç gelse de sanırım maliyet nedeniyle böyle yapılmış. Yine de çok mutluyum. Sizce tahminen ne zaman bağlanır?
Bize 8 ayda bağladılar

Eğer dediğin gibiyse binaya çektiklerinde birkaç ay içerisinde açılıyor başvuru. Binaya ne zaman çekerler tabi o muamma

fiber değildir bence, genelde zemini kazıyıp oradan da binalara çekiyorlar
Yok artık ucuz olsun diye öyle çekiyorlar bizimki de bir fırtınada kopacakmış gibi binaların arasından geliyor. Ping çok fazla hız dalgalı falan hiç iyi değil şuan internet ama en azından video falan izleniyor 1080P de hızlı açıyor.

Çekilen kablo fiber optik, o konuda eminim. Hangi firmanın çektiği belli değil, ben evde değildim. Nedendir bilmiyorum ama gelen ekip 100 Mbps demiş.
Kaç daireli apartman?
Dört daireli.

Çekilen kablo fiber optik, o konuda eminim. Hangi firmanın çektiği belli değil, ben evde değildim. Nedendir bilmiyorum ama gelen ekip 100 Mbps demiş.

Dört daireli.
100mbps olan fibermi olur yav :D vdsl zaten 85 100veriyor, havadan gelmeside bir şaşırtıcı.

100mbps olan fibermi olur yav :D vdsl zaten 85 100veriyor, havadan gelmeside bir şaşırtıcı.
Zaten şu an 65 Mbps destekliyor, durduk yerde 100 Mbps için böyle bir zahmete gireceklerini düşünmüyorum. Ayrıca çekilen kablo fiber optik. Niye öyle dediler, portla alakalı falan mı bilemiyorum.

Zaten şu an 65 Mbps destekliyor, durduk yerde 100 Mbps için böyle bir zahmete gireceklerini düşünmüyorum. Ayrıca çekilen kablo fiber optik. Niye öyle dediler, portla alakalı falan mı bilemiyorum.
belki 300 demişlerdir yanlış anlaşılma olabilir.

Benim bildiğim sarı kablo fiber optik bizim apartmana onu çektiler harici varmı fiber optik kablo bilmiyorum ama adınıza sevindim çok zevkli bir şey indirip silmek :);

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,104
Üyeler
185,837
Son üye
seckinkirci
Geri