Ensar
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,213
Bize 8 ayda bağladılarBinaya havadan siyah fiber kablo çekilmiş. Havadan gelmesi ve dışında herhangi bir koruyucu boru bulunmaması ilginç gelse de sanırım maliyet nedeniyle böyle yapılmış. Yine de çok mutluyum. Sizce tahminen ne zaman bağlanır?
Yok artık ucuz olsun diye öyle çekiyorlar bizimki de bir fırtınada kopacakmış gibi binaların arasından geliyor. Ping çok fazla hız dalgalı falan hiç iyi değil şuan internet ama en azından video falan izleniyor 1080P de hızlı açıyor.fiber değildir bence, genelde zemini kazıyıp oradan da binalara çekiyorlar
Dört daireli.Kaç daireli apartman?
100mbps olan fibermi olur yavÇekilen kablo fiber optik, o konuda eminim. Hangi firmanın çektiği belli değil, ben evde değildim. Nedendir bilmiyorum ama gelen ekip 100 Mbps demiş.
Dört daireli.
Zaten şu an 65 Mbps destekliyor, durduk yerde 100 Mbps için böyle bir zahmete gireceklerini düşünmüyorum. Ayrıca çekilen kablo fiber optik. Niye öyle dediler, portla alakalı falan mı bilemiyorum.100mbps olan fibermi olur yavvdsl zaten 85 100veriyor, havadan gelmeside bir şaşırtıcı.
belki 300 demişlerdir yanlış anlaşılma olabilir.Zaten şu an 65 Mbps destekliyor, durduk yerde 100 Mbps için böyle bir zahmete gireceklerini düşünmüyorum. Ayrıca çekilen kablo fiber optik. Niye öyle dediler, portla alakalı falan mı bilemiyorum.
Benim bildiğim sarı kablo fiber optik bizim apartmana onu çektiler harici varmı fiber optik kablo bilmiyorum ama adınıza sevindim çok zevkli bir şey indirip silmekBinaya havadan siyah fiber kablo çekilmiş. Havadan gelmesi ve dışında herhangi bir koruyucu boru bulunmaması ilginç gelse de sanırım maliyet nedeniyle böyle yapılmış. Yine de çok mutluyum. Sizce tahminen ne zaman bağlanır?