fikrimi degistirdim hss alicam hem overdrive hem clean calinabiliyomus cok sagliklo degil ama mumkun ilk etapta boyle yapicam sanirmBende pek hakim değilim yeni başlayacağım Jackson JS11 alacağım eğer Rock Metal ağırlıklı çalacaksan HH almayı öneriyorlar.
Hocam dediğim gibi rock çalacaksanız hh almanız iyi olur bende arkadaştan hh jackson js11 alacağım rock metal seviyorum belki nadiren hip hop şarkılarını denerim rock tarzında deneyebilirim şimdiden hayırlı olsun kafanızda bir model var mı acaba ve bütçe nedir gitarcı arkadaşlarım var yardımcı olabilirimfikrimi degistirdim hss alicam hem overdrive hem clean calinabiliyomus cok sagliklo degil ama mumkun ilk etapta boyle yapicam sanirm
hocam normalde IBANEZ GRG121DX alicaktim hh manyetigi ama hss gecmeye karar verdigim icin suan aklimda bir model yok 10k butcem var ses kartiyla kullanmayi dusunuyorum ilk etapdaHocam dediğim gibi rock çalacaksanız hh almanız iyi olur bende arkadaştan hh jackson js11 alacağım rock metal seviyorum belki nadiren hip hop şarkılarını denerim rock tarzında deneyebilirim şimdiden hayırlı olsun kafanızda bir model var mı acaba ve bütçe nedir gitarcı arkadaşlarım var yardımcı olabilirim
yada hh mi alsam acaba cok kararsizim hocam siz olsaniz ne yapardinizHocam dediğim gibi rock çalacaksanız hh almanız iyi olur bende arkadaştan hh jackson js11 alacağım rock metal seviyorum belki nadiren hip hop şarkılarını denerim rock tarzında deneyebilirim şimdiden hayırlı olsun kafanızda bir model var mı acaba ve bütçe nedir gitarcı arkadaşlarım var yardımcı olabilirim
Bende yeni başlıyorum zaten 20k bütçe kurmuştum kafada 15k ya düşürdüm amfi+ gitar için. Kafanızda tam olarak ne çalmak istediğinize dair bir fikir var mı ?hocam normalde IBANEZ GRG121DX alicaktim hh manyetigi ama hss gecmeye karar verdigim icin suan aklimda bir model yok 10k butcem var ses kartiyla kullanmayi dusunuyorum ilk etapda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada hh mi alsam acaba cok kararsizim hocam siz olsaniz ne yapardiniz
her telden calmak istiyorum malum ilk defa calicam herseyi deneyimlemek istiyorum suan tekrardan hh moduna gectim ibanezin attigim modelinde galiba clean da calinabiliyormusBende yeni başlıyorum zaten 20k bütçe kurmuştum kafada 15k ya düşürdüm amfi+ gitar için. Kafanızda tam olarak ne çalmak istediğinize dair bir fikir var mı ?