Tab s11 şu an alınmalı mı

Sırf boyut farkı için bu kadar para verilmez
10k oynuyor, dediğin gibi fark fazla. Genel güç farkı, ekranda yansıma önleyici vs. daha birçok şeyi var da şu an çeldirmeye yakın olduğum için daha çok özellik sayarım :D

10k oynuyor, dediğin gibi fark fazla. Genel güç farkı, ekranda yansıma önleyici vs. daha birçok şeyi var da şu an çeldirmeye yakın olduğum için daha çok özellik sayarım :D
10kya değer ben alırken s11 28kydı s11 ultra 42-44k falandı gerçi ultranın öğrenci mağazası fiyatına bakmamıştım 38-40 falan olabilir

10kya değer ben alırken s11 28kydı s11 ultra 42-44k falandı gerçi ultranın öğrenci mağazası fiyatına bakmamıştım 38-40 falan olabilir
S11 256 ile s11 ultra 256'sı arasında 10k var. S11 28900, s11 ultra 39k eğitim mağazasında. 4 aralıkta 35 görmüş ultra, düz s11 de 24 görmüş. Ondan dolayı beklesem mi bilemedim

Özellikle lazım olmadığı hariç sanmıyorum. Laptop var zaten onun yanına ikinci ekran olarak kullanırım klavye mouse ile kullanacağım zaman. Normalde ekran bölünük çalışırım sola kurs/video sağa not gibi.
2. ekran özelliği var bakmışsın sanırım ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben tabletin dosyalarını ve os unu kullanıp bilgisayarın da donanımını kullanıp dex tabletin işlemcisinden az kullanan bi kullanım istiyodum ama yok ondan

2. ekran özelliği var bakmışsın sanırım ona

ben tabletin dosyalarını ve os unu kullanıp bilgisayarın da donanımını kullanıp dex tabletin işlemcisinden az kullanan bi kullanım istiyodum ama yok ondan
Birinde görmüştüm kabloyla bağlayıp direkt 2. Ekran olarak kullanıyordu uygulama gerektiriyor mu bilmiyorum.

ultra alırsan klavye mouse harici bluetoothlu olanlardan alabilirsin ucuz oluyorlar klavyeli kılıfa kıyasla
Yani bakalım bütçe çıkarsa, kılıf kırılmaz 1k tutacak heralde zaten

Birinde görmüştüm kabloyla bağlayıp direkt 2. Ekran olarak kullanıyordu uygulama gerektiriyor mu bilmiyorum.

kablosuz bağladım masaüstü pcye

kablosuzken 60 hz çalışıyomuş onu öğrenmiş olduk

2.4 ghz bluetooth olmayan mouseu tablette kullanıyorum şu an jıaeshjfuıoawhdas

Silikonlu şeffaf bir kılıf alıp, yanına bu tarz bir tablet tutucu alırsan işini görmüş olursun:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,170
Üyeler
186,031
Son üye
Lebrahamceyms34
Geri