Öneri Nova 5 kulaklik onerisi

MrNo8odys

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
6000
Kulakli alacagim fps oyunlari oynuyorum kulaklik lazim biraz arastirdim duzgun bir sey bulamadim ya cok pahali ya bir seyi kotu mikrofonuda olmalidir. BEYAZ olmali
az cok baktim bunu buldum nasildir daha iyisi varmidir nedir bilmiyourm fiyatta belirsiz cok guzel bir sey varsa 7 8k verebilirim max
ayrica bu nova 5 de galiba kablosuz halinde type c var anakartimda yok donusturucu alsam problem yasarmiyim?

Konforlu bir kulaklık. Ses kalitesi iyi oyunlar içinde iyi düzeyde ama ekstra bir kalite iddiası yok. Beyaz renk alma pedlerı çok sararıyor.
Nova 5 - 5x - 5p bunların hepsi aynı sadece p oln ps ve pc kullanılıyor x olan ise xbox ps pc de kullanılıyor. en ucuz hangisiyse alabilirsin.

İcerisinden kendi dönüştürücüsü cıkıyor anakartta typc olmasına gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link mediamarkta 5700₺

Konforlu bir kulaklık. Ses kalitesi iyi oyunlar içinde iyi düzeyde ama ekstra bir kalite iddiası yok. Beyaz renk alma pedlerı çok sararıyor.
Nova 5 - 5x - 5p bunların hepsi aynı sadece p oln ps ve pc kullanılıyor x olan ise xbox ps pc de kullanılıyor. en ucuz hangisiyse alabilirsin.

İcerisinden kendi dönüştürücüsü cıkıyor anakartta typc olmasına gerek yok.
donusturucuyu dediginiz icin cok tesekkur ederim sistemim full beyaz oldugundan dolayi beyaz almayi dusunuyorum

Kulakli alacagim fps oyunlari oynuyorum kulaklik lazim biraz arastirdim duzgun bir sey bulamadim ya cok pahali ya bir seyi kotu mikrofonuda olmalidir. BEYAZ olmali
az cok baktim bunu buldum nasildir daha iyisi varmidir nedir bilmiyourm fiyatta belirsiz cok guzel bir sey varsa 7 8k verebilirim max
ayrica bu nova 5 de galiba kablosuz halinde type c var anakartimda yok donusturucu alsam problem yasarmiyim?
Nova 5 iyidir hem oyun hem müzik için, dönüştürücüsü var bilgisayara takman için

donusturucuyu dediginiz icin cok tesekkur ederim sistemim full beyaz oldugundan dolayi beyaz almayi dusunuyorum
Bende aynı şekilde beyaz aldım pedleri değiştireceğim bildiğin sarı oldu.
Kalite olarak corsair hs 80in ses kalitesi daha iyi ama batarya süresi azdı ve pahalı

Ben bu kulaklığı aldım gayet kaliteli ve temiz. Bende beyazı vardı, çok leke ve toz tutuyordu bu kadar olacağını beklememiştim. Bende bu konularda titiz olduğum için iade ettim. Siyahını alacaktım ama kulaklığın siyah hali bin tl zam yemiş ama beyaz hali hala aynı fiyatta ulan kafayı yicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,631
Üyeler
185,917
Son üye
Mychukuk
Geri