🔥İndirim Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

3-5 aya fiyatlar normal seyrine döner, alım yapmayın. Üreticisi de influncerı da bir olmuş yok TRT vergisi, yok ram fiyatları uçuyor diye yaygara yapıyor aylardır. Tek bir amaç var, korkak tüketiciye satış yapmak. Almayın kardeşim, satamazlarsa fabrikada kalan ramlere krem peynir sürüp yiyecek halleri yok, SEVE SEVE olması gereken fiyattan satacaklar. 5060 lı sistemleri 30-35 binden itelemeye çalışıp fırsat diyen influncerları takmayın, gerisi çorap söküğü.

3-5 aya fiyatlar normal seyrine döner, alım yapmayın. Üreticisi de influncerı da bir olmuş yok TRT vergisi, yok ram fiyatları uçuyor diye yaygara yapıyor aylardır. Tek bir amaç var, korkak tüketiciye satış yapmak. Almayın kardeşim, satamazlarsa fabrikada kalan ramlere krem peynir sürüp yiyecek halleri yok, SEVE SEVE olması gereken fiyattan satacaklar. 5060 lı sistemleri 30-35 binden itelemeye çalışıp fırsat diyen influncerları takmayın, gerisi çorap söküğü.
Valla benim gibi olanlar mecbur alacak tüm sistemi topladım ram kaldı :)

Parayı altına değilde reme yatırmalıymışım.
3860 tl ye almışım sistemle birlikte 2 yılda bu kadar zam gelir mi be.
Aralık 2023 : Corsair 2x16 : 32 GB vengeance 6000 mhz CL30 DDR5 Siyah dual ram

Yok kanka fiyatlar yükselecek, ram fiyatları ortalama 50-60K yı bulacak o yüzden babannemin altın dişini bile bozdurup ram aldım bekliyorum artmasını. Ayrıca dünyada bellek krizi var, micron piyasadan çekilmiş, hepsi ai pazarına yönelmiş, samsung da yöneticinin oğlu fabrikayı yakmış, devlet zam falan yapacak diyorlar, asgari ücret de artıyor, yani ram piyasası artacak bro %100 içerden net bilgi hemen koş ram al!111!!

Yok kanka fiyatlar yükselecek, ram fiyatları ortalama 50-60K yı bulacak o yüzden babannemin altın dişini bile bozdurup ram aldım bekliyorum artmasını. Ayrıca dünyada bellek krizi var, micron piyasadan çekilmiş, hepsi ai pazarına yönelmiş, samsung da yöneticinin oğlu fabrikayı yakmış, devlet zam falan yapacak diyorlar, asgari ücret de artıyor, yani ram piyasası artacak bro %100 içerden net bilgi hemen koş ram al!111!!

Şunu aldım geçen ay, iyi kötü kurtardık bir şekilde rami ama bu gidişle SSD fiyatlarının düşmesini bekle et derken 2 yıl daha sistem toplamayacağım.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    14.9 KB · Hit: 61
Maden çıkar ekran kartı piyasası fırlar, yapay zeka çıkar ram piyasası fırlar ne bu oyuncuların çektiği. DDR5 sistem toplayacaktım yok DDR4 devam mecburen.

keşke ramleri de ekran kartı gibi farklı nesillerden takabilsek. teknolojik atık da baya azalırdı oluru yok muymuş bunun ya. en azından ddr4ü takayım

Birileri program yapıyor ram fiyatları uçacak diyor sonrası malum anakartları kim alacak anakart fiyatı kadar ram parası olursa kimse pc toplamaz ben toplamam dursun beklesin olduğu kadar yuh ddr5 uçtu ddr4 bile uçuyor almayın protesto edin

Kardeş senin piyasadan da olanlardan da zerre haberin yok. Hala TRT vergisi diyorsun. Olay globalde de aynı. Önce bir neden kaynaklı onu araştırsaydın şu yorumdan önce.

Kardeş senin piyasadan da olanlardan da zerre haberin yok. Hala TRT vergisi diyorsun. Olay globalde de aynı. Önce bir neden kaynaklı onu araştırsaydın şu yorumdan önce.

Dostum dikaktli okursan zaten olayın global çapta olduğundan bahsediyorum, hangi ram üreticisi 3. dünya ülkesinde fiyat manipülasyonu yapmaya kalkar?
Madem ai şirketleri stok kalmayana kadar alıyor bu ramleri, enayi mi bu firmalar da üretimi arttırmak yerine gidip kullanıcııya pahalı ram satıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,877
Üyeler
185,968
Son üye
Xworf141
Geri