🔥İndirim Garnier Güneş Koruyucu 🔥 99₺

2 tane çektim

Fiyat iyi güzel de bu tarz ucuz şeyleri yüzünüze sürmeyin içeriği iyi olmuyor çoğunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanserojen etki yaratabiliyor

içindeki alkol fazla cildi sağlıklı olan birine iyi gelir kuru olan biri çok kullanırsa yüzünü kurutur onun dışında problem yok. garnier ve kanser kelimelerini yan yana görünce güldüm. nüfusunun yarısı sabah akşam sigara içen toplum ne kadar da sağlık bilincine erişmiş yahu

merak etmeyin bir şey olmaz baylar. garnierden değil merdivenaltı markalardan korkun. kampanya yapmak istemişler hepsi bu. içindeki formül neredeyse standart zaten bu tarz bir ürün için

içindeki alkol fazla cildi sağlıklı olan birine iyi gelir kuru olan biri çok kullanırsa yüzünü kurutur onun dışında problem yok. garnier ve kanser kelimelerini yan yana görünce güldüm. nüfusunun yarısı sabah akşam sigara içen toplum ne kadar da sağlık bilincine erişmiş yahu

merak etmeyin bir şey olmaz baylar. garnierden değil merdivenaltı markalardan korkun. kampanya yapmak istemişler hepsi bu. içindeki formül neredeyse standart zaten bu tarz bir ürün için
Garnierin her ürünü iyi degil içeriğini biliyorum ve güvenilir değil. Markanın Adını bildiğin için yazıyorsun işte bişeyler ama içeriği güvenilir değil kaliteli değil ve ben sigara alkol falan kullanmıyorum sağlık bilincine de erişmişim yahuu sana noluyor?¿

neresi güvenilir değilmiş anlat da aydınlanalım bakalım içeriğini biliyorsun madem. merak ediyorum yargılamak için yazmıyorum bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,734
Üyeler
185,938
Son üye
enuff
Geri