Burada paranoyak bi durum yokki adam sevgilisi nie açık giymesin ister, başkaları bakmasın diye bence bu her erkekte olması gereken bişey aksi de g*vatlıkdırDostum ne bahanesi eger ki adam paranoyak ve huysuzsa ayrilmasi cok normal, Arkadasda farkinda bu durumun ve cozmek yerine 2 ay problemli dolanmis. Hayirlisi diyelim
Dostum kiz arkadasin eger ki istiyorsa acik giyinmek sen de istemiyorsaniz bunu ona anlatirsin eger anlasamadiysaniz ayrilirsin. 2 ay boyunca dedigin gibi ugrasmaya gerek yok.Burada paranoyak bi durum yokki adam sevgilisi nie açık giymesin ister, başkaları bakmasın diye bence bu her erkekte olması gereken bişey aksi de g*vatlıkdır
biraz alakasız ama yaş kaçarkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini istemiyodum bunun için bi tartıştık en sonunda sen bana güvenmiyosuna dönüştü sonra artık eskisi gibi hissedemiyorum eskisi gibi sevmiyorum diyip ayrıldı okadar mahfoldumki okadar seviyodum okadar uyuşuyodum uyumluydukki yemin ederim anlatamam şuan param parçayım ilk başta engelledi heryerden biosunu falan kaldırdı sonra gmailden mail attım yalvarım yakardım whatsappı açtı engel sonra defalarca herşeyin farkında olduğumu pişman olduğumu düzeliceğimi söylediğim halde istemediğini söyledi inanmadığını söyledi ne yapıcam bilmiyorum kendimi nasıl affettirebilirim benim için çok çabaladı farkındayım ben salakmışım farkına varamamışım arkadaş kalabiliriz dedi kendimi nasıl affettirebilirim içinde çok azıcık bi ışık varsa onu söyle dedim bilmiyorum dedi cidden çok kötüyüm çok seviyodum onu ne yapabilirim
Acı gerçek;arkadaşlar sevgilinmden ayrıldım hani okadar uyuşuyordukki okadar mutluydukki yemin ederim gerçekten sevildiğimi hissettim oda hissetti 5 aylık bi ilişkimiz oldu son 2 ayında ben çok takıntılı morali kolay bozulan biri olduğum için kötü geçti en sonda ben onun kısa kıyafetler giymesini istemiyodum bunun için bi tartıştık en sonunda sen bana güvenmiyosuna dönüştü sonra artık eskisi gibi hissedemiyorum eskisi gibi sevmiyorum diyip ayrıldı okadar mahfoldumki okadar seviyodum okadar uyuşuyodum uyumluydukki yemin ederim anlatamam şuan param parçayım ilk başta engelledi heryerden biosunu falan kaldırdı sonra gmailden mail attım yalvarım yakardım whatsappı açtı engel sonra defalarca herşeyin farkında olduğumu pişman olduğumu düzeliceğimi söylediğim halde istemediğini söyledi inanmadığını söyledi ne yapıcam bilmiyorum kendimi nasıl affettirebilirim benim için çok çabaladı farkındayım ben salakmışım farkına varamamışım arkadaş kalabiliriz dedi kendimi nasıl affettirebilirim içinde çok azıcık bi ışık varsa onu söyle dedim bilmiyorum dedi cidden çok kötüyüm çok seviyodum onu ne yapabilirim