TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Merhaba bu flash99 olayı gerçekmi gerçekse telefonu alırsak normal olarak kullanabiliyor muyuz
Hayır gerçek değil valhalla hocam zamanında bu etkiliği uzun uzun açıklayarak gerçek olmadığını söyledi.
İlk gelen alır mantığıyla düzenlenmiş bir kampanya. Ben saat 05.58 de kampanya sayfasına geldim ve saat 6 olduğu an uçtu gitti ürün. Yani bana kalırsa dümen.
ilk gelen alır mantığıyla milleti kandıran sahte bir kampanya*

ödülkazanımı iyiymiş bayağıdır wincredit gibi bi şey gelmiyordu eyvallah

Akıllı ev ürünü alıp kullanan var mı ? Ben biraz malzeme aldım. Evin ağına bağlamak istemediğimden başka modemi bizim modeme paralel bağlayıp ondan wifi oluşturdum. Sorunsuz çalıştı fakat arada bir bütün bilgisayarlarda internet gidip geliyor. O sorunu çözemedim. Alıp kullanan varsa nasıl bağladınız veya bağlantı hakkında bilgisi olan anlatabilirse sevinirim.

Zigbee köprü , 3 kademeli button, akıllı priz , wifi IR kumanda kontrol cihazı aldığım ürünler.

@valhalla 1 tane ürün sipariş etsem ama satıcı 2 tane farklı renk ürün yollarsa gümrükten geçer mi?
Geçer.. Aynı üründen 5 adet ve üzerinde sipariş geçerseniz sıkıntı yaşayabilirsiniz..

Merhabalar temudan alışveriş yapacağım, önceki wincreditten 1000 TL kredim duruyor. Bu kampanya bittikten sonra uzun süre alışveriş yapmadım. Şuan için avantajlı bir kampanya var mı? Konu çok uzun olduğu için okumaya üşendim :)

Merhabalar temudan alışveriş yapacağım, önceki wincreditten 1000 TL kredim duruyor. Bu kampanya bittikten sonra uzun süre alışveriş yapmadım. Şuan için avantajlı bir kampanya var mı? Konu çok uzun olduğu için okumaya üşendim :)
Çoğu ürün Türkiye'den daha avantajlı olduğu için ihtiyacınız olana bakın ona göre sipariş verin bizim sitelerdeki ile karşılaştırma yapın yine de.

ekstra bir bilgi olarak burada dursuın. başıma geldiği için birilerinin bilgisi olur diye yazıyorum. temudan satın aldığım bir ürün yazıldığı gibi çıkmadı. ürünü iade etmek istedim yardımcı oldular. temu bu anlamda beni memnun etti yalnız şöyle bir durum var. malumunuz, damat ekonomisi zamanında çin alışverişlerine vergi getirildi. ben de satın aldığım ürün için haliyle vergi ödedim. zaten otomatik olarak kesiliyor. ben bu ürünü iade ettim ve temu da bana haklı olarak, sadece ürünün parasını ödedi. yani %60 oranındaki vergi akape kontrolünde kaldı. iadelerde vergimizi alamıyoruz yada çok zor bu işler. bilen varsa aydınlatsın.

Agalar selam, düne kadar temudan alt limitsiz bir şekilde ürün getirtebiliyordum, bugün tekrar sipariş oluşturacağım sırada fixlendiğini fark ettim. Bildiğiniz yöntemler varsa geri dönüş sağlarsanız çok makbule geçer. İyi forumlar...

Geri