sarsilmaz6
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
- Bütçe
- 5500
Sizce hangi kulaklık tercih edilmeli? kablosuz istiyorum.
3s 5399tl
pelta 6599tl
3s 5399tl
pelta 6599tl
C2W yada C3WSizce hangi kulaklık tercih edilmeli? kablosuz istiyorum.
3s 5399tl
pelta 6599tl
link var mı reisim ben bulamadım daC2W yada C3W
link var mı reisim ben bulamadım da
m.n11.com
hocam ne anlatmaya çalıştığını halen anlamadım ama cloud 3s wirelles sipariş ettim 5299a ben teşekkür ederimHyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trKablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
si düz yazmışsın wireless olarak değil bende düz olarak alma diye kablosuz c2w c3w attım zaten c3sw almışsın bir şey yokhocam ne anlatmaya çalıştığını halen anlamadım ama cloud 3s wirelles sipariş ettim 5299a ben teşekkür ederim
Sizce hangi kulaklık tercih edilmeli? kablosuz istiyorum.
3s 5399tl
pelta 6599tl
dayı bune iyi ki dün sipariş etmişim 5399a aldım vatandan şuan 7k olmuşHyperX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HyperX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
3si düz yazma sebebim onun kablolu hali yok diye biliyorum hocam ben o yüzden wirelles yazma gereği duymadımsi düz yazmışsın wireless olarak değil bende düz olarak alma diye kablosuz c2w c3w attım zaten c3sw almışsın bir şey yok