Yardım Servis ssd'ye el koydu :D

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,841
Geçen boğaziçi servise ssdmi gönderdim arızalı diye onlarda arıza tespit etti
birebir değişim veya muadil ürünle değişim istedim ellerinde mevcut değilmiş filan bana dedi ya bekleyeceksiniz kesin değil ya da para iadesi isteyin aldığınız yerden
ben de THH'ye başvuracam diye rapor düzenleyip ssdimi geri göndermelerini istedim. Rapor oluşturmuşlar işte değişim ya da para iadesi filan ama ssd fiziksel olarak serviste kalacakmış
Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım normal mi ?

ilk defa böyle bişi duydum o zaman rapor ısteme ssdyı yollamalarını ıste servisin agrızalı dedıgı bır mesaj vs varsa thh de onu kullan

rapor istemeden nasıl başvuracak thh ye o.O2
rapor dedıgnız nasıl bişey onu bile bilmiyorum ben basvurularımın hıcbırınde servisten rapor ıstemeden olusturdum ya da dırek para iadesi yapıldı dedıgım gıbı ılk defa duyuyorumo.O2

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Geçen boğaziçi servise ssdmi gönderdim arızalı diye onlarda arıza tespit etti
birebir değişim veya muadil ürünle değişim istedim ellerinde mevcut değilmiş filan bana dedi ya bekleyeceksiniz kesin değil ya da para iadesi isteyin aldığınız yerden
ben de THH'ye başvuracam diye rapor düzenleyip ssdimi geri göndermelerini istedim. Rapor oluşturmuşlar işte değişim ya da para iadesi filan ama ssd fiziksel olarak serviste kalacakmış
Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım normal mi ?
Niye bu kadar korkuyorsun? Yoksa 8k dehşet purna videoların mı açığa çıkacak ?
SAÇMA BİR UYARI

Son düzenleme:
Niye bu kadar korkuyorsun? Yoksa 8k dehşet purna videoların mı açığa çıkacak ?
imha edecekler yoksa laa ssdmi vermicekler satıcı da dicek ben vermiyorum ben gidip thh başvurcam 3 ay onu beklicem

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
rapor dedıgnız nasıl bişey onu bile bilmiyorum ben basvurularımın hıcbırınde servisten rapor ıstemeden olusturdum ya da dırek para iadesi yapıldı dedıgım gıbı ılk defa duyuyorumo.O2
senin dediğin ayip mallarda olmasin ben çünkü thh başvururken hep rapor istediler :peepo2:

ssd ler zamlanmışken böyle bir olay olması acayip ironik geldi
İnşallah ssd nizi veya muadilini sapasağlam alırısnız

Bizim başımıza da geldi thh nin kararını yerine getirmedi. Avukat ile icra gönderdik. Adama hem ürünü gönderdi hemde icra masraflarıyla avukat parası ödedi.

ssd ler zamlanmışken böyle bir olay olması acayip ironik geldi
İnşallah ssd nizi veya muadilini sapasağlam alırısnız
valla vermezlerse arayıp tehdit ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim başımıza da geldi thh nin kararını yerine getirmedi. Avukat ile icra gönderdik. Adama hem ürünü gönderdi hemde icra masraflarıyla avukat parası ödedi.
hocam bu zamanda size ihtiyacım var uyguladığınız adımlar neydi
şu an ben satıcıya mail attım raporu bana ürünü değiştir veya muadil üst versiyon gönder dedim para iadesi istemedim

valla vermezlerse arayıp tehdit ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu zamanda size ihtiyacım var uyguladığınız adımlar neydi
şu an ben satıcıya mail attım raporu bana ürünü değiştir veya muadil üst versiyon gönder dedim para iadesi istemedim

Yardımcı olurum tabii ki. Öncelikle ürünün servis raporuyla THH 'ye başvurun diğer aşamalar THH kararından sonra oluyor.

Geri