C tier bir güç kaynağı. Kuponla birlikte bu fiyata düşüyor , ihtiyacı olan varsa değerlendirsin .
Son düzenleme:
B+ bir model değil hocam. FS ile karıştırdınız heralde. Tierlist üzerinde de yok zaten. C tier bir model.B+ bir güç kaynağı. Kuponla birlikte bu fiyata düşüyor , ihtiyacı olan varsa değerlendirsin .
Kaynak: yusuf7878![]()
YSF D's PSU Tierlist (alpha)
docs.google.com
Düzelteyim hocamda high power gd serisinden değil mi bu güç kaynağı B+ yazıyordu ondan öyle yazdım.B+ bir model değil hocam. FS ile karıştırdınız heralde. Tierlist üzerinde de yok zaten. C tier bir model.
Element diye yazıyor ya orda bari onu oku.Düzelteyim hocamda high power gd serisinden değil mi bu güç kaynağı B+ yazıyordu ondan öyle yazdım.
Hayır değil. HP1M-BR diye geçiyor. Sitedeki görseller ve başlık yanlış heralde. Eğer doğruysada Element serisinden.Düzelteyim hocamda high power gd serisinden değil mi bu güç kaynağı B+ yazıyordu ondan öyle yazdım.
Tamamdır hocam düzeltim sağ olun söylediğiniz için.Hayır değil. HP1M-BR diye geçiyor. Sitedeki görseller ve başlık yanlış heralde. Eğer doğruysada Element serisinden.
Performance gd/fs serisi b+ oluyor. Bu değil.
Kendiniz B+ diye mi sormuşunuz hocam insanız yanlış yapabiliriz sonuçtaElement diye yazıyor ya orda bari onu oku.
Ben öyle bir soru sormadım. Ayrıca ürün paylaşırken daha dikkatli olalimTamamdır hocam düzeltim sağ olun söylediğiniz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendiniz B+ diye mi sormuşunuz hocam insanız yanlış yapabiliriz sonuçta
Yusuf hocam FS modelin hepsiburada yorumlarına baktın mı hiç?B+ bir model değil hocam. FS ile karıştırdınız heralde. Tierlist üzerinde de yok zaten. C tier bir model.
Nerdeki hocam?Yusuf hocam FS modelin hepsiburada yorumlarına baktın mı hiç?
Yani aralarda illaki çürük yumurta olur. Teknoloji şans işi oluyor.
Benim de sevdiğim ürün ama eski FS serileri kadar iyi kalite kontrolden geçmiyor sanırım.Yani aralarda illaki çürük yumurta olur. Teknoloji şans işi oluyor.