- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet öyle oldu ya keşke PG27UCDM yi iade etmeseydimAcele ettin biraz bence.
Evet öyle oldu ya keşke PG27UCDM yi iade etmeseydimAcele ettin biraz bence.
Acele ettin biraz bence.
Evet öyle oldu ya keşke PG27UCDM yi iade etmeseydimişte dedim jelatini sökerim daha iyi olur falan keşke jelatini söktükten sonra tekrardan karar verseydim XG32UCWMGnin jelatinini sökmeden önce PG27UCDM yi iade ettim. Neyse sağlık olsun artık iade edicem yarın inşAllah alırlar geri. Coil Whine var zaten adaptörde.
Kaplama nasıl? SRGB moduna alıp video açabilirsin. Doygunluk sorunu olmaz.Kurdum test ne yapayım neler istersiniz?
Srgb renkleri çok sıcak gibi. Ben soğuk renkeciyim ama aldım.Kaplama nasıl? SRGB moduna alıp video açabilirsin. Doygunluk sorunu olmaz.
Renk sıcaklığını değiştirme seçeneği kilitli mi? Neutral vs seçenekler varsa onları dene.Srgb renkleri çok sıcak gibi. Ben soğuk renkeciyim ama aldım.
coolRenk sıcaklığını değiştirme seçeneği kilitli mi? Neutral vs seçenekler varsa onları dene.
Gayet güzel, tabii bir de sizin kaplamayı beğenmeniz önemli. G81SF ye ve XG27AQDMG ye göre nasıl?cool
warm
dcpı3
srgb
nautral vardı.
Son foto nautral'dan. En çok onu beğendim.
SRGB;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Neutral;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fotolarda parlaklık 50'de. 30'a çektim kafi gibi.Gayet güzel, tabii bir de sizin kaplamayı beğenmeniz önemli. G81SF ye ve XG27AQDMG ye göre nasıl?
Bu arada parlaklık 30nit değil, merak ediyorum bir de kullandığınız şekil de fotoğrafını atar mısınız? %0 parlaklık da kullanıyorsunuz sanırım.
Stok Vatan Bilgisayarda 51kFotolarda parlaklık 50'de. 30'a çektim kafi gibi.
G81SF'ye göre bence baya iyi ama xg kadar iyi değil bence. Tam ortası değil xg'ye daha yakın.
Ama kesinlikle g81sf'den çok daha iyi.
Yav şaka olmalı dicem de 3 taksitle almazdım fdafadfadad.Stok Vatan Bilgisayarda 51k
ASUS 32" ROG STRIX XG32UCWMG 0.03Ms 240Hz 4K WOLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 32" ROG STRIX XG32UCWMG 0.03Ms 240Hz 4K WOLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sağlık olsun hocam vardır her işte bir hayırYav şaka olmalı dicem de 3 taksitle almazdım fdafadfadad.
Ama benim açtığım gece stok gelmesi cidden bağırttı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatan'da maxiumum karta peşin fiyatına yokmuş zaten :d