Öneri 27 inç 2k IPS monitör tavsiyesi

Reaksiyon skoru
8
27 inç 2k IPS monitör ihtiyacım var öncelik olarak 240hz istiyorum fakat 180hz de olur. yardımlarınızı bekliyorum

27 inç 2k IPS monitör ihtiyacım var öncelik olarak 240hz istiyorum fakat 180hz de olur. yardımlarınızı bekliyorum
bütçe nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe varsa hazır dahada indirime girmişken https://www.vatanbilgisayar.com/asu...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

10k ya bu özelliklerde başka monitör olduğunu zannetmiyorum hocam kendimde kullanıyorum bu arada attığım ürünü
gece asus siparişini verdim bende. varmı ayar öneriniz

driverini indir ordan kendine göre ayar yap kişiye göre değişir en uygun renk ayarları vs

ben vatan mağazasından gidip kendim test edip aldım 10.6k ya garanti uzatma hariç 1 aydan fazla oldu memnunum sorun yaşamadım hiç
hmm ben 10.179 liraya iyi fiyattan aldım o zaman. zaten en düşük 9.9k görmüş başka sitelerde. hoparlörleri nasıl peki

eyvallah hocam listeye aldım başka öneriler de gelince karşılaştırıcam hepsini. AOC Q27G4ZR modeli hakkında bilgin var mı
ürün hakkında pek bilgim yok ama özellikleri asus olanla karşılaştırdığımızda asusun renk değerleri sayısı vs daha iyi aocnin tek iyi yani sanırım 40hz daha yüksek olması çok fazla fps oyunu oynamıyorsan bence pek farkı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hmm ben 10.179 liraya iyi fiyattan aldım o zaman. zaten en düşük 9.9k görmüş başka sitelerde. hoparlörleri nasıl peki
aynen bencede çok iyi fiyat. hoparlörü idarelik max ses seviyesi ortalama ses kalitesi de bence düşük ama hiç yoktan iyidir tabi

Geri