Evlilik için bütçe 120.000₺ — Buzdolabı / Çamaşır / Bulaşık makinesi tavsiyeleri

Arçeliğin televizyonları müthiş ötesi ya
15 yıl önce aldığımız televizyonu hala kullanıyorum tek eksiği smart olmaması arçelikten başka bosch ve beko kullandım bosch bulaşık makinesi fazla dayanmadı içi çürümeye başlayınca sattık beko aldık o hala duruyor paslanma arızalanma olmadı yine aynı şekilde arçelik buzdolabımızın 10 yılı falan olacak 2015 te aldık yanlış hatırlamıyorsam halen daha tıkır tıkır çalışıyor mağzadan alırsanız baya yardımcı oluyorlar hem görmüş oluyorsunuz 2 3 beyaz eşya alırsanız indirim de yapıyor dediğim gibi 4 çamaşır 4 kurutma makinesi aldık aynı mağzadan sürekli alışveriş yaptığımız için makinenin birinin fiyatını toplam fiyattan düşmüştü

15 yıl önce aldığımız televizyonu hala kullanıyorum tek eksiği smart olmaması arçelikten başka bosch ve beko kullandım bosch bulaşık makinesi fazla dayanmadı içi çürümeye başlayınca sattık beko aldık o hala duruyor paslanma arızalanma olmadı yine aynı şekilde arçelik buzdolabımızın 10 yılı falan olacak 2015 te aldık yanlış hatırlamıyorsam halen daha tıkır tıkır çalışıyor
Arçelik gerçekten çok iyi televizyonlar yapıyor Beko üst markası diyorlar da ben pek fark görmemedim arçeliğin televizyon ve buzdolapları çok kaliteli geliyor bana.

Arçelik gerçekten çok iyi televizyonlar yapıyor Beko üst markası diyorlar da ben pek fark görmemedim arçeliğin televizyon ve buzdolapları çok kaliteli geliyor bana.
Ben 20 yaşıma gireceğim ve doğduğumdan beri arçelik eşyalardan başka eşya kullanmadığımız için diğer markalara hiç bakasım gelmiyor, arçelik fanatikliği de yapmak istemiyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık gerçekten yıllarca kullanılabilen ürünler çıkartıyorlar.

F/P olarak Altus ve Grundig gibi arçelik çatısı altındaki markalara da bakabilirsiniz, evimiz de 10 yılı aşkındır altus çamaşır makinesi var örneğin, gayet sessiz ve ilk günkü gibi, buzdolabı olarak ta arçelik var 25 yılı devirdi koca çınar tık yok, servis ağı büyük önem farz ediyor, bunu kesinlikle göz ardı etmeyin. yarın bir gün ürün de sorun olduğunda yedek parça bulamayabilirsiniz diğer firmalar da, modelleri bence arkadaşların dediği gibi eşiniz ile gidip seçmeye çalışın, fikir ayrılıkları oluşmaması açısından.

ben de araştırıyorum beyaz eşya bir süredir, samsunga kesinlikle bakmanı tavsiye ederim. arçelik beko normalde fiyat olarak avantajlı değil hem siemens hem samsungla aynı fiyatı aldım ben teklif olarak. ama senin extra indirimin varsa ona bir şey diyemem. sadece arçelik çamaşır makinelerinin sesli çalıştığını duydum ve bir kaç kişi de onayladı. onun haricinde bosch fiyat olarak biraz daha pahalı ama en çok tavsiye edilen de o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak 120bin 3 parça beyaz eşya için baya iyi bütçe ben 4 parça için 100-110bin arası fiyat aldım. senin alacakların daha iyi modeller olur o bütçede

ben de araştırıyorum beyaz eşya bir süredir, samsunga kesinlikle bakmanı tavsiye ederim. arçelik beko normalde fiyat olarak avantajlı değil hem siemens hem samsungla aynı fiyatı aldım ben teklif olarak. ama senin extra indirimin varsa ona bir şey diyemem. sadece arçelik çamaşır makinelerinin sesli çalıştığını duydum ve bir kaç kişi de onayladı. onun haricinde bosch fiyat olarak biraz daha pahalı ama en çok tavsiye edilen de o
Herm arçelik beko da ekstra indirimim var. Hem de samsung depolama yapmıyor. 1 ay içinde ürünü teslim almak zorundayım. Ama bana eşyalar Mayıs ayında gelmeli, yani aldığım yer ücretsiz depolama yapmalı. Yeni yıl zamları gelmeden almak istiyorum ben de.

son olarak gri ile inox farkını iyi araştır birinin rengi atıyor ama hangisi olduğunu bilmiyorum tam olarak. ben sadece beyaz bakıyorum

son olarak gri ile inox farkını iyi araştır birinin rengi atıyor ama hangisi olduğunu bilmiyorum tam olarak. ben sadece beyaz bakıyorum
Anladığım kadarıyla gri boyama oluyor ve rengi atabiliyor. inox ise direkt malzemenin adı. Bu yüzden renk atması olmuyor diye biliyorum.

Herm arçelik beko da ekstra indirimim var. Hem de samsung depolama yapmıyor. 1 ay içinde ürünü teslim almak zorundayım. Ama bana eşyalar Mayıs ayında gelmeli, yani aldığım yer ücretsiz depolama yapmalı. Yeni yıl zamları gelmeden almak istiyorum ben de.
aynı durumdayım. ben de mayıs için bakıyorum ama samsung ve bosch en fazla 2 ay tutabiliyormuş depo gibi bir yer varsa oraya koydurabilirsin 6 ay kurulum süresi veriyor hepsi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla gri boyama oluyor ve rengi atabiliyor. inox ise direkt malzemenin adı. Bu yüzden renk atması olmuyor diye biliyorum.
o halde inox bakabilirsiniz. ama sadece renkten dolayı 3 parçada 15-20bin farkeder bence bu kadar önemli bi konu değil. tabii önemli olan eşinizin ne istediği inox istiyorsa inox alacaksınız yapacak bir şey yok :D

Selamlar herkese,
Evlilik sürecindeyim ve beyaz eşya seti almayı planlıyorum. Toplam bütçem maksimum 120.000₺ civarı. Aradığım ürünler: buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi. Ailemizde “Koç Ailem” indirimi olan bir kişi olduğu için Arçelik/Beko ürünlerine daha uygun fiyata(%12 ekstra indirim) erişebiliyorum — bu yüzden bu markaların avantajlı olup olmadığını da merak ediyorum.

Kriterlerim / notlarım:

• Buzdolabı için ölçüler: en 75 cm, boy 192 cm (bu alana uygun model arıyorum).
  • Bulaşık makinesinde kaşıklığın alt rafta (aşağıda) olmasını tercih ediyoruz.
  • Çamaşır makinesi en az 9 kg kapasite olmalı.
  • Ürünlere ekstra garanti alacağım.
  • Bu fiyat bandında fiyat/performans olarak en uygun ürünleri arıyorum.
  • İnox metal ile beyaz rengin farkı var mıdır?

Soru: Bu indirim varken Arçelik / Beko tercih etmeli miyim yoksa aynı fiyat bandında daha iyi servis/performans sağlayacak başka markalar (örn. Bosch, Siemens vs.) mı bakmalıyım? Model önerisi ve artıları/eksileri ile paylaşırsanız çok sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!
Bulaşık çamaşır ve buzdolabını arçelikten aldım. Sonrasında Siemens'te kampanya varken kurutmayı oradan aldım. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hepsi aynı gibi :D
Model olarak bana söyleneni sana söyleyeyim, bulaşıkta çok fazla mod olmasın dediler. Genelde 2-3 mod olması yeterliymiş. Ne kadar fazla özellik o kadar sıkıntı diyorlar bilemiyorum.

ha bi de samsung garantiyi 20 sene veriyor tabii sadece motor/kompresör için ama diğerleri 10 sene buzdolabı çamaşır ve bulaşık için 3 sene samsungda hepsi 20 sene

Sürekli pc , işlemci , ram , ekran kartı , psu önerileri konularını açıp bu konuları okuyan ben şimdi gelip bu konu başlığını gördüm. Tüylerim ürperdir. İstesekte istemesekte geleceğimiz mezarlık burası beyler :D Şaka biryana ilk yorumlarda bir arkadaş yazmış. KOÇ grubundan şaşmayın. Aynı şekilde bende Fanatik bir GALATASARAY taraftarıyım ama ne yazıkki ülkede beyaz eşyadaki dominasyonu ve servis ağı KOÇ grubunu geçecek bir marka yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,483
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri