Modemden internette girdiğim sitelere bakılıyor mu?

Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar. Yukarıda yazdığı gibi, Böyle bir şey mümkün mü? Ailem modemi sahibi onlar olduğu için benim girdiğim siteleri falan bildiklerini iddia ettiler. Evin İpsini de biliyoruz dediler.

Mümkün ise bilgilerimi nasıl gizlerim? Maalesef özel hayatım yok aile evinde.

Modemim turk telekom ve kullandığım tarayıcı opera gx. İp adresimiz dinamik.

Merhaba arkadaşlar. Yukarıda yazdığı gibi, Böyle bir şey mümkün mü? Ailem modemi sahibi onlar olduğu için benim girdiğim siteleri falan bildiklerini iddia ettiler. Evin İpsini de biliyoruz dediler.

dava sureci olmadigi surece kimse goremez

modemden girdiğin siteleri falan göremezler. tarayıcı geçmişinden görürler onun da önlemini alırsın zaten

Modemden bir şey göremezler ancak internet packetleri loglanıyor yani girdğin siteler kayıt ediliyor ve bunu tüm iss ler yapıyor. Modeme kaydedilen bir bilgi yok modem anlık olarak veriyi iletiyor sadece. Evet girdiğin siteler iss ler tarafından kaydediliyor ama o sitelerde neler yaptığını göremezler bilemezler sadece o siteye istek yolladığını yani girdiğini görebilirler. Ailen bu bilgileri ISS den isteyebilir ve evet görebilirler.

Telefonla giriyorsan ve aile denetimi açıksa görürler.
Bilgisayardan girdiğim siteleri görebildiğini iddia etti. Zaten tuşlu telefon kullanıyorum telefon olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modemden bir şey göremezler ancak internet packetleri loglanıyor yani girdğin siteler kayıt ediliyor ve bunu tüm iss ler yapıyor. Modeme kaydedilen bir bilgi yok modem anlık olarak veriyi iletiyor sadece. Evet girdiğin siteler iss ler tarafından kaydediliyor ama o sitelerde neler yaptığını göremezler bilemezler sadece o siteye istek yolladığını yani girdiğini görebilirler. Ailen bu bilgileri ISS den isteyebilir ve evet görebilirler.
Her isteyene öylece veriyorlar mı? Evet ise bunların oraya düşmemesi için ne yapabilirim? Vpn ya da DNS sisteminden sitelere giriş yapmak iş görür mü?

Ne tür sitelere giriyorsun hocam, merak ettim, ISS ile iletişime geçerse hat sahibi, log kayıtlarına ulaşabilir ayriyeten, bir bakımdan haklı ailen.

Bilgisayardan girdiğim siteleri görebildiğini iddia etti. Zaten tuşlu telefon kullanıyorum telefon olarak.

Her isteyene öylece veriyorlar mı? Evet ise bunların oraya düşmemesi için ne yapabilirim? Vpn ya da DNS sisteminden sitelere giriş yapmak iş görür mü?
Bilgisayardan girdiğin siteler de televizyondan girdiğin sitelerde hangi domaine girersen gir kaydediliyor olası bir durumda isteyebiliyorsunuz istersen gizli sekmede aç yine de görünüyor önceden ayrıntılı fatura istendiğinde ziyaret edilen tüm siteler faturada veriliyordu

Vpn iş görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri