PNSHER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 625
Gaming laptoplarda da şarjı uzun giden modeller var. HX işlemcili modellerden uzak durun yeter.macbook falan nasıl şarj ıcın ne onerırsınız
Gaming laptoplarda da şarjı uzun giden modeller var. HX işlemcili modellerden uzak durun yeter.macbook falan nasıl şarj ıcın ne onerırsınız
Anladım, laptoplarda bios, update çok önemli. Laptopu standsız kullanmak saçma olur, en azından ağır işlemlerde kullanılmalı. Hx / ai işlemciler fln ben anlamıyorum hocam pek takip etmiyorum artık zaten kodu hangisinin yüksek ise o iyidir2024 Ağustos sonrasıdaki üretimlerde minimal düzeye indirildi sorun. Bios güncellemelerini düzenli yapmak gerekiyor bunun dışı laptop soğutucu kullanmakda fayda var standlı bu durum i5 hx ile yaygınlaştı hx işlemcilerden kaynaklı kasa yapısına uymayan bir durum varmış sanırım ama bu da şans işi i5 hx alıp kullananda var.
HX işlemciler masaüstüne yakındır AI ibareli işlemciler NPU çekirdekleri içerir, yapay zeka entegrasyonlu yazılımlar ile uğraşanlar için idealdir.Anladım, laptoplarda bios, update çok önemli. Laptopu standsız kullanmak saçma olur, en azından ağır işlemlerde kullanılmalı. Hx / ai işlemciler fln ben anlamıyorum hocam pek takip etmiyorum artık zaten kodu hangisinin yüksek ise o iyidirkasalara bu nesil pek önem vermediler gibi bir ara yaparlar gerçi üst düzey modellerde böyle bir sorun yok, ya thinkbook fln alacaksın Asus'un fln ya da basacaksın 100k civarı ve daha fazlası sağlam bir şey alacaksın gibime geliyor. 60-70k çok arada kalıyor. Tabi bu tartışılır ben pek bir yerden ödün vermeyi sevmem
![]()
yani reis ne onerırsın okul ıs ıcın macbookmu yoksa asus msi falanmıGaming laptoplarda da şarjı uzun giden modeller var. HX işlemcili modellerden uzak durun yeter.
Apple ekosisteminde değilseniz Macbook almayın, hiçbir mantığı yok. F/P ürünler şu an gamegaraj ürünleri. Kasası da buna gayet müsait, oyuncu bilgisayarıyım ben diye bağırmıyor. MSI ve Asus düşük fiyat bandında alınmaz. Asus gereksiz pahalı ve düşük ram ve depolama ile satılıyor. MSI da kronik menteşe problemi ile cebelleşiyor veya gücü aşırı kısılmış modeller.yani reis ne onerırsın okul ıs ıcın macbookmu yoksa asus msi falanmı
öneri varmıApple ekosisteminde değilseniz Macbook almayın, hiçbir mantığı yok. F/P ürünler şu an gamegaraj ürünleri. Kasası da buna gayet müsait, oyuncu bilgisayarıyım ben diye bağırmıyor. MSI ve Asus düşük fiyat bandında alınmaz. Asus gereksiz pahalı ve düşük ram ve depolama ile satılıyor. MSI da kronik menteşe problemi ile cebelleşiyor veya gücü aşırı kısılmış modeller.