Samsung S25 Plus alınır mı?

Vaga

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
118
Arkadaşlar merhaba. Samsung S25 Plus’ın 256 GB modelini almayı düşünüyorum. Aslında 512 GB olan modeli düşünüyordum ama onun da fiyatı çok artmış. Taksitle bu telefon alınır mı sizce? Yıl sonu indirimi olur mu? Şu an fiyatı 55 bin civarında geziyor. Telefonun fiyatı gelecek kasım ayında ne olur? Eğer ucuzlarsa bekleyebilirim, almayabilirim.

Son düzenleme:
hocam telefon fiyatları yılbaşından sonra artıcak diye duydum ama doğru mu tam bilmiyorum. Ben de sizin gibi arada kalmştım , eğer samsung zorunluluğu yoksa honor magic 7 pro öneririm ben de yakın zamanda aldım.

hocam telefon fiyatları yılbaşından sonra artıcak diye duydum ama doğru mu tam bilmiyorum. Ben de sizin gibi arada kalmştım , eğer samsung zorunluluğu yoksa honor magic 7 pro öneririm ben de yakın zamanda aldım.

Hocam, Honor Magic 7 Pro kaç yıl güncelleme alacak? Aslında güzel bir cihaz, tek sevmediğim yanı kavisli ekran olması.

hocam 5-7 yıl diye duydum ama 400 pro için 3 yıl tr demişlerdi magic i tam bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olabilirler

S25 plus 256gb 49, 50kları görmüştü
Evet, 45 bine de düşmüş. Hem de kulaklıkla birlikte o fiyata inmiş. “Şahane Kasım, Uçan Kasım” dediler ama kasım ayında bile fiyatı indirmediler.

Hocam, Honor Magic 7 Pro kaç yıl güncelleme alacak? Aslında güzel bir cihaz, tek sevmediğim yanı kavisli ekran olması.
samsungtan biraz daha kısa olur ama o da uzun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekosistem olarak düşünüyorsan samsung daha iyi

hocam 5-7 yıl diye duydum ama 400 pro için 3 yıl tr demişlerdi magic i tam bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olabilirler
Hocam, ben de dün baktım. 3–4 yıl diyorlar. “7 yıl güncelleme” muhabbeti ise şu an sadece test aşamasındaymış. Avrupa için yazmışlar.

Evet, 45 bine de düşmüş. Hem de kulaklıkla birlikte o fiyata inmiş. “Şahane Kasım, Uçan Kasım” dediler ama kasım ayında bile fiyatı indirmediler.
O telefonun alınabilir fiyatı 50bin. Önümüzdeki günlerde, aylarda tekrardan 50 bine düşecektir. Önemli olan indirimi takip edip yakalamak.

1765379264679.webp
İ
7 diyo

O telefonun alınabilir fiyatı 50bin. Önümüzdeki günlerde, aylarda tekrardan 50 bine düşecektir. Önemli olan indirimi takip edip yakalamak.
umarım düşer ram ssd piyasası uçtu gitti

Takip ediyorum hocam, düşmesini bekliyim o zaman. Şu an en ucuzu 55 bin.

Takip ediyorum hocam, düşmesini bekliyim o zaman. Şu an en ucuzu 55 bin.
s24 ultra da bakabilirsin eğer kamera daha iyi olsun istiyorsan

1 yıl güncelleme ve 8 elite işlemci kaybediyorsun karşılığında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,902
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets