JBL Tune 720BT - Anker SoundCore Life Q30 Hangisi

5 Gün Önce Aynı Fiyatlardı Şuan Fark Var JBL Mi Yoksa Anker Mi Çok Arada Kaldım Hangisi Sizce?

Bence q30 çünkü LDAC desteği falanda var. O ne dersen daha yüksek kalitede dinleyebiliyorsun dinlediğin platform falanda destekliyorsa birde telefonda destekliyorsa. Güncel samsungların hepsinde var.

Bence q30 çünkü LDAC desteği falanda var. O ne dersen daha yüksek kalitede dinleyebiliyorsun dinlediğin platform falanda destekliyorsa birde telefonda destekliyorsa. Güncel samsungların hepsinde var.
Spotify'da Var Mı Ve JBL'de Bluetoth 5.3 Var Daha Uzun Şarj Vaat Ediyor Birde Daha İyi tabii ki

Spotify'da Var Mı Ve JBL'de Bluetoth 5.3 Var Daha Uzun Şarj Vaat Ediyor Birde Daha İyi tabii ki
Spoda yoktu sanırım. Apple music deezerda falan var. Müzik dinlicekseniz 5.3 'ün farkını hissetmezsiniz. Şarj çok sorun değil bence. Günde kaç saat kullanabilirsiniz ki? Gece şarja takarsınız sabaha dolar zaten.

Spoda yoktu sanırım. Apple music deezerda falan var. Müzik dinlicekseniz 5.3 'ün farkını hissetmezsiniz. Şarj çok sorun değil bence. Günde kaç saat kullanabilirsiniz ki? Gece şarja takarsınız sabaha dolar zaten.
5 Dakika İle 3 Saat Gidiyor Ama Bakacam Bakim Dur

Aynı model JBL'den kullanıyordum. Malzeme kalitesi çok dandik, dışarıya ses çok veriyor zaten bildiğim kadarıyla anc yok. Alalı 6 ay oldu pıt diye kırıldı.

Soundcore life Q30 öneririm. JBLerin kronik cızırtı problemi var. Öyle bir ürün gelirse keyfin kaçar. Ben Q30 kullanıyorum. ses kalitesinden ve ergonomik olarak oldukça memnunum.
q30 modelinde anc var yolculukta falan çok güzel iş yapıyor sadece dinlediğin şeyi duyuyorsun

Bu Nasıl Sizce?

hocam anker markasının ses kalitesi nasıl acaba şahsen jbl ürünlerini fazlasıyla kullandım kullanıyorum ses kalitesinden gayet memnunum. he birde sesi yüksek oldukça çoğu kulaklık dışarı ses verir zaten anc olayı evet bence de bir artı fakat dediğim gibi ses kalitesine bakılmalı anker markası hakkında bir bilgim yok yorum yapamıyorum. sadece jblden memnun kalacağınızı söyleyebilirim. bütçe de aşağı yukarı aynı zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,631
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri