Teleskop önerisi ACİL

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,426
Beyler Teleskop lazım.
Bütçe 15.000 kadar.
Şimdi diyeceksiniz bu deli bu saatte neden Teleskop arıyor? Münasip bir yerine mi yerleştirecek?
Hayır.
Olay şu ki;Küçükken her zaman tesleskop isteyipte alamayan bir yakınım vardı.
Şimdi elime belli bir bütçe geçeceği için ona hediye etmek istiyorum.
Hobble Uzay teleskobu gibi bir şey beklemiyorum tabi ama Güneş sistemindeki birkaç Gezegeni de gösteriversin.
Şuan bu satırları biraz kafam güzel yazıyor olabilirim,ama yazdıklarımda ciddiyim.
Konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar cevap verirse çok iyi oluu.

Beyler Teleskop lazım.
Bütçe 15.000 kadar.
Şimdi diyeceksiniz bu deli bu saatte neden Teleskop arıyor? Münasip bir yerine mi yerleştirecek?
Hayır.
Olay şu ki;Küçükken her zaman tesleskop isteyipte alamayan bir yakınım vardı.
Şimdi elime belli bir bütçe geçeceği için ona hediye etmek istiyorum.
Hobble Uzay teleskobu gibi bir şey beklemiyorum tabi ama Güneş sistemindeki birkaç Gezegeni de gösteriversin.
Şuan bu satırları biraz kafam güzel yazıyor olabilirim,ama yazdıklarımda ciddiyim.
Konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar cevap verirse çok iyi oluu.
Valla çok güzel bir hediye düşünmüşsün. Youtube den araştırmanı öneririm, astronomi kanallarından tavsiye alman daha doğru olur. Forumda teleskoptan anlayan insan azdır herhalde :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel kafa güzel hediye seçtirirmiş halo.
al sana gezegen gösterecek alet. Yapıştır geç
Galaksi izlenir mi bunla :kekw: :widepeepo:

Valla çok güzel bir hediye düşünmüşsün. Youtube den araştırmanı öneririm, astronomi kanallarından tavsiye alman daha doğru olur. Forumda teleskoptan anlayan insan azdır herhalde :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galaksi izlenir mi bunla :kekw: :widepeepo:
İzlenmez mi, Satürnü izlerken yanına da bir şişe rakı açılır öyle izlenir. Hazır manzara.

13klik la gezegen görülüyor mu ya. Tabi nerde baktığınızda önemlidir

Hava kirliliği olmayan bir yerde olursa görür gibi ama istanbuldan zor yıldız bile gözükmüyor ben küçükken istanbulda yıldız yok sanıyordum o derece şuan karadenizdeyim maşallah hava çok temiz insanın ciğerleri açılıyor
13klik la gezegen görülüyor mu ya. Tabi nerde baktığınızda önemlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,033
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri