2 Senelik AMD Radeon Deneyimim

DDR4 AM4 sistemimde 5500XT Kullanıyordum alt tab atınca özellikle csde pc donuyordu DDR5 baştan topladım değişmedi uygun fiyata bulduğum için 4060 aldım hala kullanıyorum hala geçmedi nvidia sorunsuz diye bir şey yok
alt tab atınca donma sorununun pcden kaynaklandığından emin misin monitörden de kaynaklanabiliyor ben g6 kullanıyorum oled dp ile bağlayınca alt tab atınca uzun sürüyor hdmi ile daha kısa sürüyor

RX 570- RX 6700XT- RX 7800XT kullandım, tüm kartları sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ettim. şuan nvidia kullanıyorum, RDNA1 mimarili 5000 serisindeki çoğu sorunlar RDNA2 ile büyük ölçüde rafa kalkmaya başlamıştı zaten, şuan minimum seviyeye inmiş durum da. hala wattman alabilirsiniz o da tamamen şansınıza kalmış, teknoloji şans işi.

alt tab atınca donma sorununun pcden kaynaklandığından emin misin monitörden de kaynaklanabiliyor ben g6 kullanıyorum oled dp ile bağlayınca alt tab atınca uzun sürüyor hdmi ile daha kısa sürüyor
tek sorunum alt tab atınca donması değil onu ekleyeyim, monitörü değişmedim evet ama çok sinir bozucu bi şey bir sürü ayar denedim olmayınca bıraktım eğer çözüm önerin varsa deneyebilirim DP kablosu ile kullanıyorum

tek sorunum alt tab atınca donması değil onu ekleyeyim, monitörü değişmedim evet ama çok sinir bozucu bi şey bir sürü ayar denedim olmayınca bıraktım eğer çözüm önerin varsa deneyebilirim
monitörü farklı kabloyla bağlamayı deneyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunlarda tam ekran yerine pencereli tam ekran falan alabilirsin nasıl bi donma dediğine bağlı değişir gerçi de

tek sorunum alt tab atınca donması değil onu ekleyeyim, monitörü değişmedim evet ama çok sinir bozucu bi şey bir sürü ayar denedim olmayınca bıraktım eğer çözüm önerin varsa deneyebilirim DP kablosu ile kullanıyorum
Tam ekran değil de tam ekran pencereli açmayı deneyin oyunları, çok fazla alt tab yapıyorsanız baya azalıyor bu şekilde

monitörü farklı kabloyla bağlamayı deneyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunlarda tam ekran yerine pencereli tam ekran falan alabilirsin nasıl bi donma dediğine bağlı değişir gerçi de
Tam ekran değil de tam ekran pencereli açmayı deneyin oyunları, çok fazla alt tab yapıyorsanız baya azalıyor bu şekilde
tam ekran pencereli vs onları denedim olmadı eğer mesela csden başka uygulama açık değilse hiç düzelmiyor pcyi kapatıp açmam gerekiyor ama eğer chrome vs tam pencerede açıksa daha az donma ihtimali oluyor, tam pencere dediğim böyle fotodaki gibi mesela. küçük pencerede olunca veya metin belgesi falan açınca yine donma geçmiyor garip bir şey

Ekler

• a.webp
    a.webp
    99.9 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,485
Üyeler
186,342
Son üye