Split fiction 1350 TL'ye düşmüş alayımmı

Ancoda

80+
Reaksiyon skoru
19
Ya çok kararsızım aslında çok istiyorum severim ben böyle fantastik diyarı olan oyunları it takes Two oynadım aşırı begendim onuda satın almadım EA Play'den oynamıştım ve dediğim gibi çok beğendim ayın 15 inde 2800 TL para yatıyor bir kaç kitap alcam bunuda alırsam param çok az kalacak ama pek giderim yok zaten ne diyonuz alayımmı sizce ne yapayım birde 100/20 epic iade yaptığı için it takes two da bedavaya gelebilecek

Ya çok kararsızım aslında çok istiyorum severim ben böyle fantastik diyarı olan oyunları it takes Two oynadım aşırı begendim onuda satın almadım EA Play'den oynamıştım ve dediğim gibi çok beğendim ayın 15 inde 2800 TL para yatıyor bir kaç kitap alcam bunuda alırsam param çok az kalacak ama pek giderim yok zaten ne diyonuz alayımmı sizce ne yapayım birde 100/20 epic iade yaptığı için it takes two da bedavaya gelebilecek
Tek başına mı oynucaksın?

Oyun 2 kişilik arkta varda onda para yok destek çıkamaz
kalite olarak it takes two'dan çok daha iyi çeşitliliği de öyle it takes two yu sevdiysen split fictiona bayılırsın

kalite olarak it takes two'dan çok daha iyi çeşitliliği de öyle it takes two yu sevdiysen split fictiona bayılırsın
Hesap yaptım alacağım masraflar çıkınca ayım 15-30 u arası ya 500 ya 800 kalıyor pek ihtiyacım yok ama garantide param olmayınca huzursuz oluyorum kararsızım ancak alacağım galiba 270 de iade yapıyor ztn epic bakiye olarak uyguna geliyoe

Daha önce oynadıysan birsey sorabilirmiyim? Türkçe yama it takes two da yapınca arkadaş ile bağlanamıyorduk bundada aynı sorun varmı

Daha önce oynadıysan birsey sorabilirmiyim? Türkçe yama it takes two da yapınca arkadaş ile bağlanamıyorduk bundada aynı sorun varmı
Onu bilmiyorum biz yan yana oynamıştık türkçe yama yapmıştım onda sorun olmadı.

sevgilin yoksa alma.

Nasip işi ya belki unide nasip olursa onlada oynarız sen internet üzerinden arkadaşınla yada başkasıyla ayrı pclerde oynadınızmı ? Yamalı
ayrı pclerde oynanıyor diye biliyorum diğer türlü çok saçma olur. Maalesef bana nasip olmadı o mükemmel his.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,603
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri