Çözüldü✓ İşlemci soğutucu arıyorum

Kendi kullandığım Assassin Spirit 120 V2'nin stoğu bitmiş. Eğer biraz daha çıkabilirim dersen DDR5'e geçsen bile uzunca bir süre kullanabileceğin Thermalright Pearless Assassin var. Çıkamam dersen de Thermalright'ın 4-5 ısı borulu kalın ızgaralı herhangi bir modeli makuldur.

thermalright aldım ben memunum pearles asasin de olabilir phantom spirit de ikiside aynı

Acaba stok gelirmi şuan satılan yerlerde absürt fiyatlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba stok gelirmi şuan satılan yerlerde absürt fiyatlarda
Kendi kullandığım Assassin Spirit 120 V2'nin stoğu bitmiş. Eğer biraz daha çıkabilirim dersen DDR5'e geçsen bile uzunca bir süre kullanabileceğin Thermalright Pearless Assassin var. Çıkamam dersen de Thermalright'ın 4-5 ısı borulu kalın ızgaralı herhangi bir modeli makuldur.

Birde ikinci el buldum

Böyle bir şey buldum 5 borulu

Birde ikinci el buldum

Bursa'da yaşıyorsanız ikinci el olanı tercih etmeniz daha iyi olur. Izgara daha kalın ve çift fanlı oluşundan gerçekten 5600'ü buz gibi tutuyor.

Bursa'da yaşıyorsanız ikinci el olanı tercih etmeniz daha iyi olur. Izgara daha kalın ve çift fanlı oluşundan gerçekten 5600'ü buz gibi tutuyor.
Malesef Bursa'da yasamiyorum Param güvende olarak sipariş versem hiç ikinci el almadım o yüzden

Birde ikinci el buldum

silindi

5 borulu da işini görür o işlemci için ve x3d olmayan diğer tüm modeller için.

Bazı kişiler ise bunu tavsiye ediyor
şahsen 65 Wattlık herhangi bir işlemcide ikisi arasında çok bir fark olacağını düşünmüyorum

al videosunu buldum, 1-2 derece için değmez farka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,587
Üyeler
188,279
Son üye
TheAtakan0
Geri